algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
13°
Tomeu Martí

Tomeu Martí

Opinió

La gran estafa (nou capítol)

|

El 1973 es va estrenar la pel·lícula 'La gran estafa' dirigida per Don Siegel. El 2020 es va estrenar 'L'última gran estafa' dirigida per George Gall.

El 2021 ha arribat un nou capítol de la sèrie eterna sobre la gran estafa dels dirigents de l'Estat espanyol als dirigents catalans, en aquest cas dirigida per Pedro Sánchez.

Opinió

1, 2, 3... sus EsportsdBalears!

|

Aquest passat divendres vàrem donar el sus! al nou espai dedicat a la informació i, sobretot, a l'anàlisi i opinió, sobre esports en general i sobre l'actualitat esportiva de les Illes Balears en particular. Un espai anomenat EsportsdBalears.

Opinió

COP 26: actuar localment

|

La Conferència de les Nacions Unides sobre Canvi Climàtic de 2021, o COP 26, que s'acaba de celebrar a Glasgow, Escòcia, s'ha desenvolupat de la mateixa manera que totes les anteriors que record.

Opinió

Consell Audiovisual de les Illes Balears

|

El Parlament de les Illes Balears va aprovar la Llei 2/2010, de 7 de juny, del Consell Audiovisual de les Illes Balears (BOIB núm. 92, de 19 de juny); això no obstant, fins al pressupost del Govern de 2015 no es fa cap passa per posar en funcionament aquest òrgan. El pressupost del Govern de 2015 diu: «La Llei 2/2010, de 7 de juny, del Consell Audiovisual de les Illes Balears, estableix que aquest Consell és l’òrgan estatutari que vetlla pel compliment dels principis rectors del model audiovisual en els mitjans de comunicació de la comunitat autònoma. Aquesta llei no ha estat desenvolupada reglamentàriament per la qual cosa aquesta dotació pressupostària és per iniciar les actuacions».