nubes rotas
  • Màx: 18°
  • Mín: 16°
16°
Tomeu Martí

Tomeu Martí

Actualitat»Opinió

Sant Jordi 2019: Bon dia!

|

El 23 d'abril, a les nostres contrades, no sempre fa allò que climatològicament parlant en deim un 'bon dia', de fet, record qualque Sant Jordi que gairebé va diluviar.

Tot i amb això, Sant Jordi és un bon dia. Les mostres d'estimació i l'aposta per la literatura el converteixen, any rere any, en un molt bon dia.

L'intercanvi de llibres i l'intercanvi (cada vegada més també) de roses com a testimoni d'estima i d'amor són una de les tradicions més belles del món, fins al punt que la iniciativa s'escampa arreu del planeta de forma viral i imparable.

Actualitat»Opinió

El Sargento Arensivia i l'alferes Bauzá

|

L'home que va ser batle de Marratxí durant l'època de major creixement desordenat del municipi. L'home que va arribar a president de les Illes Balears malgrat l'oi que li provoquen els seus ciutadans. L'home que va corrompre el sentits de les institucions de les Illes Balears. L'home que va estafar els ciutadans de les Illes Balears.

Actualitat»Opinió

Una clara visió del 'Procés'

|

Han hagut de ser uns joves, molt joves, amb mirada clara, prosa clara i visió clara, els que han fet una de les aproximacions intel·lectuals més agudes a l'anàlisi del procés d'empoderament sobiranista que s'ha viscut aquests darrers anys en el Principat de Catalunya.

Actualitat»Opinió

Aquest diumenge a Lluc, molt més que una Trobada

|

L'Obra Cultural Balear ha convocat una Trobada de Socis i Amics de l'Entitat a Lluc per aquest proper diumenge, 7 d'abril, que es farà durant tot el matí i que servirà per llançar públicament diverses iniciatives i per reconèixer la feixa de la Xarxa territorial, formada per les delegacions de l'OCB i entitats amigues.

Actualitat»Opinió

La Junta Electoral decideix

|

La Junta Electoral prohibeix els llaços grocs als ajuntaments i als edificis municipals.

La Junta Electoral prohibeix que hi hagi estelades i símbols independentistes en edificis públics.

La Junta Electoral ordena treure el llaç groc de la façana del Palau de la Generalitat.

La Junta Electoral tampoc permet que hi hagi un llaç blanc al palau de la Generalitat.

Actualitat»Opinió

Karadzic i Arrimadas

|

El mateix dia que el líder dels unionistes serbis de Bòsnia, Radovan Karadzic, era condemnat a cadena perpètua per un Tribunal de les Nacions Unides, Inés Arrimadas, la líder dels unionistes espanyolistes a Catalunya

Actualitat»Opinió

Un nou casal a Palma

|

Mentre la Conselleria de Salut del Govern de Francina Armengol regala un local públic a una associació que té la funció de crear divisió i crispació dins la societat de les Illes Balears, Can Alcover, l'espai que acull més actes culturals, activitats, reunions i cursos, de totes les Balears

Actualitat»Opinió

Democràcia cosificada

|

La democràcia orgànica va ser, segons la Viquipèdia, «l'autodenominació del règim polític dictatorial imposat pel general Franco des de l'any 1942 fins a l'època de la transició democràtica. No acceptava el sufragi universal, ni els partits polítics.