cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 26°
30°
Tomeu Martí

Tomeu Martí

Actualitat»Opinió

Hi ha més discriminacions per raó de llengua ara?

|

Aquesta és una pregunta que m'he fet i que me fan aquesta darrers dies. És pertinent perquè cada setmana se'n fan públiques dues o tres, de diversa gravetat: des de les que no passen de l'anècdota, fins les que són autèntiques agressions psíquiques (i alguna de física).

Actualitat»Opinió

'Acords de Govern', Cultura i Llengua

|

Aquests dies hem conegut els 'Acords de Govern' subscrits pel PSIB-PSOE, Unides Podem i MÉS per Mallorca que s'han d'implementar durant la Legislatura 2019 – 2023. Els 200 punts que conté el document són prou genèrics com per donar marge a que l'aplicació d'aquests pugui ser altament satisfactòria o totalment decebedora.

Actualitat»Opinió

On eres aquell primer semestre de 2019?

|

Aquest dimecres vaig ser a la concentració de la plaça de Cort de Palma per mostrar el rebuig al judici polític contra els líders independentistes catalans i la solidaritat amb les persones sotmeses a judici i a presó injusta, acusades d'organitzar el referèndum de l'1-O.

Form part de la minoria de mallorquins i de la majoria de catalans que ens hem situat en el bàndol de la solidaritat amb els líders independentistes.

Actualitat»Opinió

Gràcies!

|

dBalears ha arribat aquest mes de maig passat a la xifra rècord de 122.489 lectors. Una fita extraordinària.

Actualitat»Opinió

Felipe VoX

|

El Dia D. El dia del desembarc de Normandia. El mateix dia que els estats desunits d'Europa i els Estats Units d'Amèrica celebraven el principi de la fi del Tercer Reich, del nazisme i del feixisme a Europa, el feixisme desembarcava a la principal institució del Regne d'Espanya.

Actualitat»Opinió

Loser Ramón Bauzá

|

El cicle electoral que hem viscut a les Illes Balear entre finals del mes d'abril (eleccions al Congrés de Diputats i al Senat) i finals del mes de maig (eleccions al Parlament, Consells, ajuntaments i Europarlament), ens ha deixat infinitat de dades, reflexions i conclusions.

Actualitat»Opinió

Que en parlin, encara que sigui en contra

|

Nomes aquesta setmana ha passat això:

1 - El Tribunal Europeu dels Drets Humans (TEDH) ha sentenciat que la suspensió del ple del Parlament de Catalunya per part del Tribunal Constitucional espanyol s'ajusta a dret, no vulnera el dret a la llibertat d'expressió i remarca que «la suspensió era necessària en una societat democràtica».