cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°
Tomeu Martí

Tomeu Martí

Opinió

Una democràcia intervinguda (a l'Ajuntament de Palma, també)

|

Si el procés d'Autodeterminació de Catalunya ha demostrat fins a quin punt la democràcia a l'Estat espanyol està vigilada, intervenguda i retallada per l'estament judicial, el Catalangate anirà demostrant fins a quin punt el sistema, suposadament democràtic, està intervingut i monitoritzat pels serveis secrets espanyols i el seu màxim cap, el rei espanyol Felipe de Borbón.

Opinió

Èxit del Correllengua 2022

|

El Correlengua 2022, organitzat per Joves de Mallorca per la Llengua, ha estat un gran èxit. Milers de persones hi han participat, l'organització ha funcionat perfectament, no hi ha hagut incidents destacables i, una vegada més s'ha mostrat la capacitat organitzativa i de convocatòria de la Xarla territorial per la Llengua, la Cultura i el País.

Opinió

Sus al Correllengua!

|

El Correllengua va sorgir a Mallorca, l'any 1995, com una iniciativa de Joves de Mallorca per la Llengua. Des del primer moment va tenir una gran acollida, s'escampà arreu dels territoris de llengua catalana i, edició rere edició, es va anar fent gran.

Opinió

Una impressionant vida de pel·lícula

|

Va ser treballador infantil. Es va afiliar a la Societat de Cambrers L'Aliança, adherida a la UGT. Més tard participà en la constitució del Sindicat de la Indústria Hostalera, Restaurants, Cafès i Annexos que s'integrà a la CNT. Va ser un anarcosindicalista de cap a peus. Va exercir de pistoler.

Opinió

Suport a AINA

|

AINA és un projecte basat en tecnologies de dades i Intel·ligència Artificial per fer possible que les màquines entenguin i parlin el català amb l’objectiu que la nostra llengua guanyi pes i presència en l'àmbit digital