nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
17°
Tomeu Martí

Tomeu Martí

Actualitat»Opinió

#LaResposta

|

La inflació de l'extrema dreta antimallorquina, les retallades i el qüestionament constant dels drets civils; les retallades a la llibertat d'expressió; l’existència de presos i exiliats polítics; el qüestionament permanent de l'autogovern de les Illes, l’infrafinançament i espoli fiscal; els atacs als drets lingüístics dels catalanoparlants; l’incompliment del decret d'usos lingüístics pels mateixos consellers del Govern que el varen aprovar; la retallada dels pressuposts dedicats a Cultura; la manca d'espais públics per a fer actes culturals a Palma; i, marcant un greuge sense precedents, la multa de 55.000 euros a l'OCB per acollir un concert de Cucorba a Can Alcover...

Actualitat»Opinió

La sedició dels constitucionalistes

|

S'acosta el dia de la constitució espanyola i, per tant, la processó de fariseus que fan professió de fe constitucional, per bé que, en general, ni s'han molestat a llegir tot el text i encara menys s'han proposat de fer-lo complir.

Començant per Felipe VOX i acabant pel darrer militant del partit polític en liquidació Ciudadanos, s'autodenominen 'constitucionalistes' i, en realitat, són una guarda d'impostors que defensen amb fanatisme sospitós una mena de text sagrat que incompleixen cada dia.

Actualitat»Opinió

Eines per poder actuar localment

|

Amb motiu de la reunió amb la presidenta del Govern i de l'inici de la Cimera pel Clima (COP25) i de la Cimera Social pel Canvi Climàtic, el GOB ens ha recordat algunes de les apostes de futur que caldria implementar a les Illes Balears, les quals, òbviament, compartim.

Actualitat»Opinió

Free Assange

|

L’any 2006, Julian Assange va fundar Wikileaks, un portal web que serveix per filtrar i emmagatzemar informació no pública (amb diversos nivells de confidencialitat) procedent dels arxius de governs, institucions polítiques i militars, organitzacions internacionals i grans corporacions.

Actualitat»Opinió

Premis Enderrock: celebrar el talent

|

Aquest dijous, 28 de novembre, al Teatre Xesc Forteza de Palma, a partir de les 20.00 hores es farà la gala dels II Premis de la Música Balear – Premis Enderrock 2019.

Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l'Obra Cultural Balear, és una fita important per al sector cultural de les Illes Balears i, més concretament, pel sector musical.

Actualitat»Opinió

La revolució feminista

|

Milers de persones s'han manifestat aquests darrers dies contra el terrorisme masclista, amb motiu del 25 de Novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

Actualitat»Opinió

'Obertura Republicana', una lectura imprescindible, un llibre inspirador

|

Aquest divendres, 22 de novembre, a Can Alcover, hi ha la presentació de dos llibres, organitzada per l'Obra Cultural Balear.

Es presentarà 'Narcís o l'onanisme' de Carles Fenollosa, llibre que encara no hem tengut ocasió de llegir, però que esperam poder comentar-vos ben aviat.

També es farà la presentació del llibre 'Obertura Republicana', amb la presència dels seus autors, Enric Marín i Joan Manuel Tresserras.