cielo claro
  • Màx: 12°
  • Mín:
Tomeu Martí

Tomeu Martí

Actualitat»Opinió

Contra l'onada repressiva, tsunami democràtic

|

El moviment civil català, sorgit de les mobilitzacions del 2010 i hereu de 300 anys de resistència, és, a dia d'avui, un moviment exemplar a nivell mundial.

Les mobilitzacions dels darrers 11-S o el referèndum de l'1-O de 2017, són models que ja han marcat un abans i un després en la Història de la Humanitat.

Actualitat»Opinió

Albert Rivera, l'ariet de Vox

|

«Ken Rivera i Barbie Arrimadas, en les seves al·lucinacions, es veien governant Espanya i Catalunya... De moment només han fet de majordoms del PP. I d'ariet de Vox», escrivíem a dBalears el passat 27 de gener de 2019

Actualitat»Opinió

El 10N en una dotzena de titulars

|

Els resultats d'aquestes eleccions del 10 de novembre requereixen una anàlisi detallada que farem en els propers dies.

Ara vos oferim una dotzena de titulars destacats que ens deixa aquesta contesa electoral.

Actualitat»Opinió

Votau qui més vos representa

|

Diumenge tornam a tenir una cita amb les urnes. Com que aquestes noves eleccions generals no serviran per decidir qui ha de governar l'Estat espanyol, perquè això, en l'actual situació de segrest de la Democràcia, ho decideix

Actualitat»Opinió

Pere Morey amb el somriure sempre posat

|

En Pere Morey ha mort aquest dimarts i tanmateix, a la seva família i amics més íntims els restarà sempre una infinitat de records que no moriran mai.

Als que hem tengut la sort i l'honor de conèixer-lo i tractar-lo, ens quedarà sempre el record, el testimoni viu d'una persona que exhalava bondat, simpatia i positivisme.

Actualitat»Opinió

Contra l'article 155 de la constitució espanyola, l'article 7 del Tractat de la UE

|

El tan anomenat Article 155 de la constitució espanyola diu:

«1. Si una Comunitat Autònoma no complís les obligacions que la Constitució o altres lleis li imposin, o actuàs de manera que atempti greument l'interès general d'Espanya, el Govern, previ requeriment al President de la Comunitat Autònoma i, en el cas de no ser atès, amb l'aprovació per majoria absoluta del Senat, podrà adoptar les mesures necessàries per a obligar a aquella al compliment forçós d'aquestes obligacions o per a la protecció de l'esmentat interès general.

Actualitat»Opinió

Complicitat de la policia amb la violència feixista

|

Si feim una ullada a noticies d'aquest cap de setmana a Mallorca, podem comprovar que, per instruccions de la policia espanyola, s'ha permès al partit d'extrema dreta Vox, que munti una paradeta informativa i, en canvi, s'ha prohibit a l'ASM que pugui muntar la seva.