cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
18°
Tomeu Martí

Tomeu Martí

Actualitat»Opinió

On eres aquell primer semestre de 2019?

|

Aquest dimecres vaig ser a la concentració de la plaça de Cort de Palma per mostrar el rebuig al judici polític contra els líders independentistes catalans i la solidaritat amb les persones sotmeses a judici i a presó injusta, acusades d'organitzar el referèndum de l'1-O.

Form part de la minoria de mallorquins i de la majoria de catalans que ens hem situat en el bàndol de la solidaritat amb els líders independentistes.

Actualitat»Opinió

Gràcies!

|

dBalears ha arribat aquest mes de maig passat a la xifra rècord de 122.489 lectors. Una fita extraordinària.

Actualitat»Opinió

Felipe VoX

|

El Dia D. El dia del desembarc de Normandia. El mateix dia que els estats desunits d'Europa i els Estats Units d'Amèrica celebraven el principi de la fi del Tercer Reich, del nazisme i del feixisme a Europa, el feixisme desembarcava a la principal institució del Regne d'Espanya.

Actualitat»Opinió

Loser Ramón Bauzá

|

El cicle electoral que hem viscut a les Illes Balear entre finals del mes d'abril (eleccions al Congrés de Diputats i al Senat) i finals del mes de maig (eleccions al Parlament, Consells, ajuntaments i Europarlament), ens ha deixat infinitat de dades, reflexions i conclusions.

Actualitat»Opinió

Que en parlin, encara que sigui en contra

|

Nomes aquesta setmana ha passat això:

1 - El Tribunal Europeu dels Drets Humans (TEDH) ha sentenciat que la suspensió del ple del Parlament de Catalunya per part del Tribunal Constitucional espanyol s'ajusta a dret, no vulnera el dret a la llibertat d'expressió i remarca que «la suspensió era necessària en una societat democràtica».

Actualitat»Opinió

Primers apunts sobre els resultats electorals

|

El millor resum de la passada legislatura aquí, a les Balears, ens el regalava ahir David Fernández en un article a La Directa: «La socialdemocràcia empra els moviments socials com a escala per accedir al poder i després li tira l’escala a sobre».

Actualitat»Opinió

L'exemplar lliçó silenciosa de tot el poble de Pollença

|

José Ramon Bauzá és una font inesgotable de munició contra ell mateix. Preteníem comentar el seu 'darrer' vídeo sobre Pollença i resulta que en el 'darrer', fins el moment d'escriure aquest text, hi apareix afirmant que el primer home que va trepitjar la Lluna va ser Louis Armstrong.

Actualitat»Opinió

Idò, Països Catalans

|

He dedicat algunes desenes de textos, amb centenars de dades i d'arguments, a defensar la idea que la millor aposta de futur que podem fer els ciutadans de Mallorca i de les Illes Balears és construir un futur plenament autocentrat i plenament sobirà,

Actualitat»Opinió

Mallorquins de tots els colors

|

La Diada per la Llengua, la Cultura i els Drets Civils que es va fer a la plaça Major de Palma el passat 4 de maig, és important per moltes raons. Una d'elles és que entre la dotzena de persones que varen llegir el manifest, n'hi havia de nascudes als cinc continents.