nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°
Opinió

Suport a la gestió del multilingüisme

|

Es posa en marxa una nova empresa; o una empresa creix en nombre d'empleats; o vol expandir el seu negoci; o es vol digitalitzar; un emprenedor que obri una botiga a Palma o a qualsevol altre municipi de les Balears; o posa en marxa una aplicació de venda 'on line'; companyies que operen a tot el món i que tenen clients a les Balears; esdeveniments públics (congressos, concerts, competicions esportives, presentacions...) de tot tipus que es fan a les Balears; publicacions (des de factures a fulls informatius o llibres) en paper o a la xarxa... i infinitat d'altres iniciatives.

Opinió

Martín Villa-no

|

Rodolfo Martín Villa, exministre de l'Interior espanyol, responsable de la violència d'Estat que va provocar desenes de morts, especialment a Euskal Herria i el País Valencià, haurà de respondre davant la Justícia per alguns dels crims comesos sota la seva responsabilitat.

Martín Villa haurà de respondre davant la Justícia, però no davant els tribunals espanyols, que s'han distingit històricament per no només no perseguir els feixistes, per molt assassins que siguin, sinó per protegir-los.

Opinió

Càmeres i presumpció de veracitat

|

Al Regne d'Espanya els agents policials tenen presumpció de veracitat, és a dir, la seva paraula té valor probatori. La paraula d'un policia o guàrdia civil té més valor que la d'un ciutadà corrent.

Els agents policials estan tan avesats a mentir davant els tribunals que en moltes ocasions, ni es molesten a 'cuinar' una mica bé la seva versió.

Opinió

Catalunya redescobreix els Països Catalans

|

L'independentisme català té les seves arrels en la guerra de Successió. El naixement de l'independentisme català contemporani, però, se sol situar a l'any 1968 amb el naixement del Partit Socialista d'Alliberament Nacional fruit d'una escissió del Front Nacional de Catalunya.

Des d'aleshores, l'independentisme català ha reivindicat l'alliberament de tota la Nació Catalana, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó.