cielo claro
  • Màx: 10°
  • Mín:
Actualitat»Opinió

Quin sentit té racionar l'aigua?

|

Es irracional i no té cap sentit insistir a la població perquè no 'fraccioni' les seves compres i al mateix temps racionar alguns productes.

Actualitat»Opinió

Pansolucions

|

La ràpida propagació del coronavirus Covid-19 ens mostra una nova dimensió que ja havien insinuat des de l'any 2000 altres virus.

Vivim dies de confinament i de dol permanent per la mort de desenes de milers de persones a nivell mundial a conseqüència de la pandèmia.

Actualitat»Opinió

Aquests dies, també, tenim presents els presos i exiliats polítics

|

Diuen que hi ha una maledicció xinesa que consisteix en desitjar a un enemic que visqui 'temps interessants'. En aquests temps interessants que vivim, veim i experimentam vivències que no hauríem imaginat mai.

En el nostre optimisme vital, en la nostra arrogància (o inconsciència) històrica, no hauríem pensat mai veure i viure, en el nostre entorn més immediat, una situació de confinament domiciliari forçós, notícies de milers de morts diaris, racionament d'alguns subministres o que no poguéssim acomiadar i enterrar els nostres morts així com hauríem volgut.

Actualitat»Opinió

Alibaba i els quaranta Borbons

|

Si el procés popular cap a la República catalana va significar, entre d'altres coses, la posada en evidència dels mecanismes de poder ocults que sostenen l'anomenat 'règim del 78', encapçalat per la monarquia borbònica, amb PP i PSOE com a dues cares de la mateixa moneda, alternant-se en les institucions, i els franquistes maquillats controlant la Magistratura i els cosos policials i militars, la crisi del coronavirus ha palesat, de manera crua i tràgica, la inoperància de l'estructura de l'Estat espanyol.

Jorge Campos insulta i amenaça dBalears
Actualitat»Opinió

Jorge Campos insulta i amenaça dBalears

|

El diputat de Vox Jorge Campos no tolera els qui no pensen com ell, com ja ha demostrat, fins i tot, dins la seva pròpia formació. Tampoc no paeix bé que s'informi de manera crítica sobre les seves propostes que, moltes vegades, són objectivament xenòfobes.

Actualitat»Opinió

Francina Armengol 's'independitza' de Pedro Sánchez

|

La compareixença de Francina Armengol de diumenge passat marca una intervenció de fort contingut simbòlic i de gran calat polític.

Francina Armengol no es va comportar com la delegada submisa de Pedro Sánchez a les Balears, sinó que es va mostrar com una líder que avantposa els interessos de la comunitat que presideix als interessos partidistes o nacionalistes del seu partit.

Actualitat»Opinió

Espanya governada per Vox

|

L'altre dia vaig fer un exercici de política ficció. Vaig pensar què hauria fet Vox si governàs l'Estat espanyol i hagués hagut de gestionar la crisi provocada per la propagació del coronavirus Covid-19.

Actualitat»Opinió

Falten professionals de la Sanitat, sobren militars

|

A hores d'ara afirmar que ha quedat constatat que al conjunt de l'Estat espanyol, que contribuïm a mantenir tots, també els que pensam que ens aniria millor d'una altra manera, fan falta professionals de la Sanitat i sobren militars, és una veritat indiscutible i una conclusió que, per arribar a la qual, no és necessari ser n'Einstein.

Actualitat»Opinió

'Sin novedad en el frente'?

|

Quan encara hi ha gent que es demana què hi fan els militars en el comitè de gestió de la crisi del coronavirus, apareix el general de l'Exèrcit de l'Aire Miguel Villarroya,