lluvia ligera
  • Màx: 31°
  • Mín: 30°
31°
Actualitat»Opinió

José Ramón Bauzá, a favor del maltracte animal

|

La capacitat de José Ramón Bauzá de posar-se en evidència i sumar sectors en contra seva sembla infinita. Ara ha aconseguit despertar les ires dels sectors animalistes en incloure com a activitats 'empresarials' perjudicades per la manca de turistes, l'activitat de les galeres arrossegades per cavalls que actuen al centre de Palma.

Actualitat»Opinió

La meva primera detenció (i el rei Borbó)

|

El setembre de l'any 1989 es va (re)inaugurar l'estadi olímpic de Montjuïc. El president de la Generalitat, Jordi Pujol, i el batle de Barcelona, Pasqual Maragall, varen convidar el rei espanyol, Juan Carlos de Borbón, a fer-ne els discurs d'inauguració.

L'organització independentista en la qual militava qui signa, la Crida a la Solidaritat, tenia el costum de llançar coets de protesta contra la presència del rei espanyol, cada vegada que aquest visitava els Països Catalans.

Actualitat»Opinió

L'independentisme català, per guanyar, ha de recuperar la iniciativa

|

Per ventura ara és un bon moment per recordar una idea que hem proclamat en altres ocasions i que mantenim: l'independentisme català és un dels moviments populars més exemplars que hi ha hagut en tota la Història, en tot el Món.

Hi ha molts fets i arguments que sustenten aquesta premissa, existeix un emperò: si l'independentisme català no acaba guanyant, no hauran servit de res ni els fets, ni els arguments, ni l'exemplaritat.