cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°
Actualitat»Opinió

Per un procés reconstituent

|

Les primeres mesures anunciades o impulsades per les institucions per a allò que anomenen la 'reconstrucció', van dirigides a abundar el el mateix de sempre: apostar per la construcció i el turisme de masses i ignorar les industries alternatives i menystenir la cultura.

Actualitat»Opinió

De sobte

|

De sobte tot va canviar. Un virus del que encara coneixem ben poc, encara que se n'ha dit i publicat molt, ha obligat a fer allò que semblava impossible: aturar, gairebé per complet, l'economia mundial.

Actualitat»Opinió

A les Illes Balears tots els camins duen a la independència

|

Hi ha diversos estudis i enquestes que apunten a un creixement important de l'independentisme a Mallorca i a les Illes Balears. No podem dir que ens sorprengui. Per dues raons essencials, en primer lloc perquè la tendència ja era que cada vegada més persones residents a les Illes Balears comprovin que la dependència de l'Estat espanyol és un llast gegantí i, en segon lloc perquè aquests mesos de pandèmia ho han exagerat i accelerat tot.

Actualitat»Opinió

Nous Drets Humans

|

Els drets humans són aquelles llibertats, facultats, institucions o reivindicacions bàsiques que corresponen a tota persona pel simple fet de la seva condició humana, perquè pugui gaudir d'una vida digna. Aquests drets són inherents a totes les persones independentment de quina sigui la situació legal o jurídica del país o regió que habita i de factors com l'estatus, l'ètnia, la nacionalitat o qualsevol altra circumstància de l'individu en qüestió.

Actualitat»Opinió

Un estudi atribueix 41 morts per coronavirus al partit Liverpool-Atlètic de Madrid

|

Un estudi elaborat per ‘Edge Health’, institució que analitza dades del Servei Nacional de Salut Britànic (NHS), i publicat pel diari 'Sunday Times' va determinar que el partit Liverpool-Atlètic de Madrid, disputat el passat 11 de març i al qual van viatjar prop de 3.000 afeccionats de l'equip espanyol, va provocar 41 morts addicionals per coronavirus.