algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Els veïns del Molinar rebutgen l'ampliació del port i defensen l'actual model de barri

Petits i grans han participat en aquesta bicicletada reivindicativa en contra del projecte d'ampliació del port. | Tomeu Martí - N.Rincón

Els veïns del Molinar tornen a defensar l'actual port i el barri. Més d'un centenar de persones ha participat aquest dissabte en una bicicletada reivindicativa per rebutjar l'ampliació de la instal·lació i la prioritat de potenciar els espais per a vianants.

L'acte, organitzat per la plataforma Salvem el Molinar i el col·lectiu Biciutat, s'ha iniciat a la plaça d'Espanya al voltant de les 11:00 hores. Els manifestants, entre els quals s'hi han pogut veure moltes famílies amb infants, han partit cap a la platja del Molinar. Després han recorregut el passeig més emblemàtic de la barriada fins arribar al Club Marítim on s'ha llegit un manifest en defensa de l'actual model de barriada.

Espai emblemàtic
La plataforma Salvem el Molinar ha assegurat que el port i la barriada “són un dels espais més entranyables” de Palma, una zona marinera que conserva “racons únics no només per gaudi dels residents, sinó també per a la resta de veïns i per als visitants de Ciutat”.

La plataforma, en aquest sentit, ha defensa que “el petit molinar és patrimoni de tothom i el darrer barri en el qual podem passejar i gaudir de veure la mar i l’horitzó sense barreres que ho impedeixin”

Projecte d'ampliació
L'entitat recorda que l'actual projecte d’ampliació de la instal·lació multiplica per set la superfície actual i per quatre el nombre d’amarraments. També recorda que el projecte preveu la creació d’espais per a grans iots de fins a vint metres d’eslora.

“L’impacte que tindria l’execució d’aquest monstruós projecte sobre el litoral, les platges, el paisatge, els carrers i la vida de la barriada desfigurarien el Molinar que avui coneixem”, assegura la plataforma, que reclama a la ciutadania participar en la defensa de la barriada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.