algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Un acte útil... i de Països Catalans

L'acte polític organitzat pel Consell per la República que es va fer aquest passat dissabte a Perpinyà, no només va ser massiu i emotiu. També va ser útil.

Va ser una nova demostració de força de l'independentisme català, que continua mostrant una capacitat de mobilització única a nivell europeu.

També va servir per mostrar que el moviment per la independència té abast de tota la nació, és a dir dels Països Catalans: l'acte es va desenvolupar a Perpinyà, capital de la Catalunya del Nord, però hi participaren persones provinents de tots els territoris històrics de la Nació Catalana. Els parlaments també varen desbordar les quatre províncies, amb la participació de Joan Lluís Lluís o de Valtònyc.

L'acte va ser una denúncia internacional de la repressió antidemocràtica que exerceix l'Estat espanyol contra els independentistes catalans i que aquest intenta tapar amb poalades de doblers. S'acaba de saber que pagam (també els independentistes bascos, canaris, gallecs i catalans) 15.000 dòlars cada mes a empreses americanes per 'millorar la imatge d'Espanya'.

Amb els diversos parlaments, també poguérem escoltar com Clara Ponsatí és la veu més lúcida dels que varen liderar la passada etapa del procés cap a la independència.

Finalment, l'acte va servir per reconfirmar allò que hem repetit tantes vegades i que continua sent una constant: el poble, la gent, malgrat els entrebancs i dificultats, sempre hi és. Mai falla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per fas riure i pena, fa devers d'un mes
Tomeu, despierta de tu mundo irreal.
No confundas más la realidad con tus sueños que no conducen a nada.
Y al mismo tiempo métete en la cabeza que fas ganas de riure dentro del más espantoso de los ridículos. Si el fugitivo maletero es vuestro Caudillo, requatre putas sagradas quin berenar. Tot per tu.
Valoració:-5menosmas
Per Xx (ver), fa 4 mesos
Al fatxa multinick.
No et despentines en usar noms diferents per a intentar tapar-te. Sabem que eres el robanicks, i així et podries identificar, sens caler canviant tant a emigrante, guapi, poligonera, etc, etc....
Ah, que no tens res més a fer, desvagat ? Així fes el que vulgas !
Valoració:3menosmas
Per Tomeu, fa 4 mesos
A que te refereixes amb això de quatre provincies?
Valoració:3menosmas
Per mallorquí, fa 11 mesos
@guapi

Esto es de marzo.

Martí sigue sin salir de la cueva...🤣
Valoració:-8menosmas
Per antifa, fa 11 mesos
Imagino que debe ser muy frustrante para un panca como tú residir en Mallorca...
Valoració:-9menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 11 mesos
Hola !!!!
Me tenías preocupado.
😘😘😘😘
Valoració:-7menosmas
Per de risa, fa dervers d'un any
Este tal Tomeu vive en sueño permanente, pero vive bien.
Solo se trata de largar las cuatro cojonaditas de siempre, ausentes de realidad, para los que se lo creen todo estén es permanente tención, sin conseguir nada. Por supuesto.
Hay uno que al fugitivo, este gran caudillo que campa por tierras extrañas, pero cobrando bien por ser español en el Parlamento europeo, lo tilda de MH President. Se ve que el de ahora no pinta nada. Y es verdad.
Valoració:-12menosmas
Per antifa (el ver), fa dervers d'un any
Molt d'acord amb les anteriors opinions.
La major part dels catalans estem amb el motor en ralentí, a punt de posar, altre pic, la marxa de l'ú d'octubre. Ni els Llarenes ni els repressors, ni els fatxes declarats no ens podran aturar quan es presenti una veritable unitat del poble català. Esper que siga ben prompte.
Salut i independència !
Valoració:8menosmas
Per Catalunya sencera, fa dervers d'un any
Efectivament, som catalans (continentals o insulars) i Catalunya és la nostra pàtria i va de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó i l'Alguer. Aquesta és la pàtria que somiam independent i amb un estat que esperam que englobarà tots aquests territoris i en forma de república: la República catalana.
Valoració:5menosmas
Per Antifa, fa dervers d'un any
La cruda realidad para vosotros es que los pancatalanistas sois cuatro gatos mal contados.… Aquí y en Valencia. Ni los ultranacionalistas catalanes os toman en serio…
Valoració:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente