algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

El Club Marítim del Molinar es compromet a modificar la macroampliació del port

3261
La sala de plens de Cort tornà a acollir un debat entre els partidaris i detractors de l'ampliació del port del Molinar. | Joan Torres.

L'ampliació del port esportiu del Molinar ocupà un lloc destacat del plenari de l'Ajuntament de Palma d'ahir, en el qual se sentí la veu de la junta directiva del Club Marítim. Precisament, el representant d'aquest sector, Bernat Busquets, afirmà que estan disposats a treballar per tal de modificar la proposta inicial, malgrat avisar que l'ampliació del port segueix essent necessària per raons de sostenibilitat i seguretat.

Busquets parlà en la seva intervenció del «dret legítim» del club esportiu i social «de sobreviure més enllà del 2018», any en el qual acaba la concessió. Igualment, manifestà que allò que cerquen no és cap enfrontament amb ningú, i assegurà que "estimam el nostre barri, i perquè estimam el nostre club lluitarem per tenir un port viable".

A més, demanà al batle Mateu Isern, i a la resta de representants presents a la sala de plens de Cort que no facin una «lluita electoral» d'aquesta matèria i expliquin als ciutadans que, si el club desapareix, «arribarà una marina privada que, sens dubte, sí serà de grans dimensions».

Per la seva banda, la portaveu del PSIB a Cort, Aina Calvo, demanà «quina inversió és necessària per a sostenir el port en condicions de seguretat i futur» i, a més, que es garanteixi que la dimensió de port petit «és adequada a la idiosincràsia de la barriada del Molinar».

Segons la socialista, l'acord d'oposició al projecte de reforma del Club aprovat aquest dijous per unanimitat en el ple «no amaga les contradiccions internes en el si del PP sobre el futur del projecte». «La mobilització veïnal, la rectificació del PP i la voluntat del Club de modificar el projecte ens situen en un escenari que hem d'aprofitar pel bé de Palma» ha manifestat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.