algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
15°

El Consell també es manifesta contrari a l'ampliació del Club Marítim del Molinar

Representants de la plataforma veïnal s'han reunit amb el conseller insular d'Urbanisme, Maurici Rovira, per tractar el controvertit projecte. | M.À.C.

El gran projecte d'ampliació del port esportiu del Molinar segueix perdent incondicionals. Aquest dimecres el Consell de Mallorca ha rebutjat el projecte d'ampliació del Club Marítim Molinar de Llevant, segons ha informat la Plataforma Salvem el Molinar, després d'una reunió mantinguda entre la Plataforma, el GOB i ARCA amb el conseller insular d'Urbanisme, Maurici Rovira.

Després que el batle de Palma, Mateu Isern, mostràs la setmana passada la seva oposició a aquest projecte, «ara és el Consell el qual se suma a aquesta postura per considerar el projecte desmesurat».

En conseqüència, la Plataforma Salvem el Molinar es congratula d'aquest anunci, perquè, segons la seva opinió, «demostra que definitivament està triomfant el seny». «No podem seguir destrossant el nostre patrimoni i la nostra història, que són el nostre principal reclam de cara al turisme», assenyala la Plataforma, abans de remarcar que les administracions públiques han de «fer un esforç en aquest sentit».

Finalment, han felicitat al Consell per haver-se pronunciat en aquesta línia i, malgrat que els informes que ha enviat aquest organisme no són vinculants, igual que el que va realitzar l'Ajuntament de Palma, «tendran molta importància en la decisió final per part del Ministeri de Foment».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.