algo de nubes
  • Màx: 11.92°
  • Mín: 7.77°
11°

ARCA: “l'ampliació del Club Nàutic del Molinar és descomunal i vulgar”

L'entitat en defensa del patrimoni considera que el projecte és “inadmissible” i que tindrà “l’oposició de la ciutadania”

2232
ARCA considera que l'ampliació que es vol dur a terme al Club Nàutic del Molinar és “aberrant” i advoca per mantenir la infraestructura adaptada “al paisatge i a l’entorn patrimonial" de l'indret. | R.L.

ARCA ha carregat contra el projecte d'ampliació del Club Nàutic del Molinar considerant que és “descomunal, vulgar i que destrossarà” les característiques de l'indret.

L'entitat en defensa del patrimoni considera que el valor patrimonial del Port és precisament “el fet d’haver-se construït adaptant-se a les característiques de la costa. L’edifici també té el seu interès dins les dimensions actuals”.

L'entitat, que ha presentat al·legacions al costat del GOB, afirma que l'ampliació que es vol dur a terme és “aberrant” i advoca per mantenir la infraestructura adaptada “al paisatge i a l’entorn patrimonial del Molinar que fins ara més o manco, ha sabut conservar-se”.

L'associació, a més, ha assenyalat que es coordinaran amb altres entitats per dur endavant “una campanya informativa per aconseguir la retirada per sempre de projectes destructors del Molinar”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.