cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
16°

La Policia demana el vídeo de l'agressió de Son Espases

229417

La Policia ha demanat els enregistraments de les càmeres de seguretat de l'Hospital per comprovar els fets denunciats per una pacient, que va patir una agressió el passat dissabte quan es va dirigir en català a uns vigilants privats.

La pacient agredida va presentar una denúncia davant la Policia, a la qual hi va adjuntar un informe mèdic que reportava hematomes al braç i ansietat reactiva.

L'Hospital ha avançat que facilitarà els vídeos a la Policia, però cal recordar que en casos similars a aquest, les imatges mai han arribat als jutjats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Les coses com són, fa 7 dies
Catalunya insular no te'n riguis fes mal dels altres. Lo que va fer malament son espases va ser no tenir una fulla de reclamació en català, cosa mal feta, acte seguit li donaren i va obstaculitzar s oficina d,emergències emplenant sa fulla de reclamació allà envers de fer-ho a un lloc no transitable i de gent que no hi va per gust. Dit això lo altre està explicat. I si un dia et pega mal intens a un ull et prometo que olvidaràs reclamacions i política, només desitjaràs que et vegi un metge amb qualsevol idioma que xerri. Les coses com són.
Valoració:-9menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 8 dies
@Les coses com són

Buscaba conflicto y noticia?.
No puede ser.
El Baleares no lo publicaría.
Valoració:-18menosmas
Per Catalunya insular, fa 8 dies
A les coses com són: Com que el teu amic patia una infecció en un ull, només va veure la meitat del que va passar...
Valoració:14menosmas
Per Catalunya insular, fa 8 dies
Per a poder inculpar a la víctima d'haver insultat i agredit als vigilants privats?
Valoració:14menosmas
Per Les coses com són, fa 9 dies
No hi va haver cap agressió. Un guarda de seguretat la va agafar amb delicadessa d un braç perquè es calmàs ja que aquesta dona va montar un espectacle de crits i histèriques exagerats . Es a dir, cercava conflicte i noticia. I ho dic per veu d,un amic que justament era allà a oftalmologia per infecció d un ull. Les coses com són.
Valoració:-23menosmas
Per Pere Arnau, fa 9 dies
Aquets si que son terroristas,tendrian que esta tancat 10 anys estodian i aprendŕe una mica d cultura.....encara que segurament no serviria per res,son molt curtets.a lo millor arribarian a fer una frase "A mi la legion "
Valoració:19menosmas
Per xisca, fa 9 dies
Esperem que aquest dia funcionassin. I que NO estiguin manipulades.... El cas és molt greu!
Valoració:33menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente