algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

La Plataforma Crida insta a tenyir de verd el Dijous Bo

La Plataforma Crida insta els ciutadans a vestir de verd durant la celebració del dimecres i el Dijous Bo. | Plataforma Crida

La Plataforma Crida insta a la ciutadania a tenyir de verd el Dimecres i el Dijous Bo d'Inca. L'entitat insta a tothom a portar la camiseta verda i o símbols de l'embut en suport a la vaga de professors i la defensa de l'educació pública.

La plataforma ha publicat a través de Facebook el cartell de la convocatòria, que du per lema “Verd Bo a Inca”. El cartell inclou una imatge de la tradicional cistella de la fira il·lustrada amb l'embut de la plataforma.

Fira de Pollença
D'altra banda, l'Assemblea Educativa de Pollença ha instat els artesans i mercaders que participin en la fira local del pròxim dia 10 de novembre a què també tenyeixin de verd les paradetes, vestint amb la camiseta i decorant les taules i mostradors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Javier Walker, fa mes de 10 anys

Estic indignat amb els professors en vaga. Es temps de canvi sense retorn i s'haurien de fer conscients d'això. Si voleu, creau un partit anti-TIL i deixau de molestar als ciutadans i als pares de nins a l'escola pública. Prou de protagonime polític sense vots que ho acreditin. Sou horrorosos...

Valoració:0menosmas
Per cuv, fa mes de 10 anys

joana, amb el teu comentari vols dir-nos que si ho fa una, ho fan tots? La teva amiga és mestra, però sobretot és molt poc professional, i per desgràcia d'aquest tipus de gent en trobem per tot arreu.

Valoració:3menosmas
Per joana, fa mes de 10 anys

Joaquim, jo tenc una amiga mestra que no en fot ni brot, i a la mínima que pot, de baixa, així que això de fer feina a les 12 del vespre, crec que n´hi deu haver ben pocs

Valoració:-14menosmas
Per Joaquim, fa mes de 10 anys

Responent de nou a Calamardo
M'ha sorprès agradablement la teva resposta sovint la gent que fa servir pseudònim aprofita l'anonimat només per desqualificar veig que no es el teu cas.
Et queixes de les condicions del teu ofici . Reconec que es dur perquè jo, que ara soc docent, també he fet feina en el sector de la construcció mentre estudiava. Especialment des d'ideologies dretanes s'insisteix en assimilar la figura de professor a la d'un gandul. Quan estudiava la carrera, Aptidtud Pedagògica, Oposicions... ningú hem deia que bé que vius eh! Ara tinc la sort de treballar en una feina que m'agrada, sovint son les 12 de la nit i encar estic preparant classes a ca meva. Respecte al sou abans de la crisi era normal que qualsevol aprenent de picapedrer guanyes més que un professor i sovint t'ho deien sense cap vergonya bona part eran diners en negre. Respecte a la feina que fem dins l'aula com TOTS els oficis hi han bons i mals professionals jo sovint he de fer reparacions a ca meva per defectes de construcció i no per això insulto al col·lectiu de picapedres. També soc pare com tu i considero que implicar-me en l'educació del meu fill és un deure i clar un dret. Ara bé també pago el col·legi a traves dels impostos com imagino que fas tu i és per això que demano, si cal mitjançant una vaga, que els polítics gestionin aquests diners de la millor manera, i que donin els mitjans necessaris per una educació de qualitat! Crec que estem d'acord en això no?
Finalment parlés de fer vaga com si fossin unes vacances. Com dius que mai has hagut de fer vaga t'informaré que en els dies de vaga no cobrem res, rebem continues critiques i pressions i tot per millorar les nostres condicions laborals cosa a la qual ha d'aspirar qualsevol treballador i també per fer una escola millor per tothom.

Valoració:16menosmas
Per noelia, fa mes de 10 anys

r2 no saps llegir? o no entens?. crec que ha dit que avui començava una setmana de vacances. Això és el problema de la marea verde no volen escoltar, no volen entendre, només volen fer el que els hi passi pels coll..s encara que la normativa o la llei sigui una altra.

Valoració:-7menosmas
Per r2, fa mes de 10 anys

Curiós Calamardo que diguis que ets tan eficient quan estàs comentant a un diari digital en hores de feina (es suposa segons el teu horari).

Segons, la plataforma Crida no és l'Assemblea, és una plataforma de la qual en formen part alumnes, pares i professors, per tant, no tots "fan classes".

A la resta, aquesta campanya no és més que una còpia de la que s'ha fet a totes les fires aquestes setmanes, no vos penseu que van contra el Dijous Bo. I consisteix simplement en anar de verd, ui sí, faran un maler anant de verd.

Valoració:7menosmas
Per Estufats!!, fa mes de 10 anys

Inquera, Salvador, ... INQUEROS HAVÍEU DE SER.!!

Vos pensau tenir un ou de dos (o tres) vermells amb això des Dijous Bo, i, avui en dia, no és més que una fira com moltes de les que es fan a tot arreu ... això si, ben promocionada i venuda!
Només manca que la declarin Patrimoni de la Humanitat!
I si el vostre "signe d'identitat" és una fira, anau ben servits!
Hauríeu d'estar ben contents que dignifiquin la fira amb unes reivindicacions ben justes!

Valoració:5menosmas
Per Salvador, fa mes de 10 anys

Crec que tots els d¨Inca hauríem de defensar el nostro dijous i fer saber a aquesta gent que no volem que ens l´espenyin. Propòs forta escridassada si distorsionen qualsevol acte aquest dia.

Valoració:-11menosmas
Per inquera, fa mes de 10 anys

Som inquera i em sembla demencial que emprin la nostra fira i un dia de festa per fer reivindicacions polítiques. No és ni el dia ni el lloc. Que vagin davant el parlament o la conselleria.

Valoració:-11menosmas
Per joaneta, fa mes de 10 anys

Totalment d´acord amb el que dius calamardo. Segur que els que posen vots negatius són dels mestres que han fet vaga

Valoració:-11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente