nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
15°

L'IPFB acusa l'Assemblea de Docents d'“irresponsable” per reprendre la vaga

2079
L'IPFB acusa l'Assemblea de Docents d'“irresponsable” per reprendre la vaga. | J. Coll

L'Institut de Política Familiar de Balears (IPFB) acusa “d'irresponsabilitat” a l'Assemblea de Docents per reprendre les mobilitzacions amb una nova jornada de vaga per a dia 8 de novembre i demanen a les associacions de pares i mares que “no li donin suport”.

L'entitat considera que ha arribat l'hora de “no perjudicar més els alumnes i que se cerquin altres maneres de reivindicar les legítimes peticions dels professors, ja que en aquest pas el curs escolar està perdut”. L'institut assegura que si es torna a engegar la mobilització a meitat del primer trimestre del curs “serà molt difícil de recuperar i posarà en perill tot el curs”.

Aprovat general?
En aquest sentit, l'IPFB es demana si la “següent ocurrència” dels docents serà “l'aprovat general”, que a parer seu “comença a ser una opció irresponsable a la que ens portarà la vaga”. L'entitat considera que s'han de cercar “altres alternatives que no passin per la vaga” alhora que insta als pares a “pressionar” els docents perquè evitin la reanudació de les aturades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ianekin, fa mes de 10 anys

Els primers irresponsables aquí són els de la Conselleria amb la seva actitud caparruda sense saber ni què se fan. Ni escolten ni volen escoltar els qui en saben d'educació, i només fan del seu cap envant per motius polítics.

A partir d'aquí, tot val.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente