nubes dispersas
  • Màx: 18.87°
  • Mín: 13.93°
18°

Antoni Camps se sent «perseguit» pels docents

El diputat menorquí ha estat dels més actius en la condemna de la vaga dels ensenyants balears. | Jaume Morey.

El diputat autonòmic del Partit Popular, Antoni Camps, ha denunciat avui que és blanc d'una «persecució absurda» per part dels docents que han emprès accions judicials contra ell per un article d'opinió que publicà al diari Ultima Hora Menorca el dia abans de l'inici de la vaga educativa.

Segons Camps, la querella dels professors de l'IES Joan Ramis i Ramis de Maó per oposar-se a les protestes contra el Tractament Integrat de Llengües (TIL) titllant-les de 'polítiques', només pretén «tapar la boca a qui pensa diferent d'ells. És un avís a navegants que pretén intimidar i atemorir».

En aquest sentit, Camps ha assegurat que per aquesta raó no només no es penedeix del què va escriure en el seu moment «sinó que m'hi reafirm encara més. Si el tornés a redactar diria una altra vegada el mateix i fins i tot més clar».

El diputat popular assenyalava a l'article que «sabrem amb noms i llinatges qui estan preocupats pel futur dels nostres fills, i qui, per contra, juguen amb els alumnes per a aconseguir objectius polítics». Per als docents aquestes línis de l'escrit de Camps suposen una clara amenaça de crear 'llistes negres' entre aquells professors que donen cobertura a les accions de lluita contra les polítiques educatives del Govern.

Suport social
Camps ha dit que no dóna importància al fet de la campanya ciutadana per obtenir doblers per fer front al procés judicial per part dels docents, i s'ha limitat a assenyalar sobre això «que segueixin el seu camí». Sobres el conflicte educatiu, el diputat del PP ha indicat que creu que un acord global és molt difícil perquè hi ha dues postures oposades: els què defensen el TIL i qui donen suport a la immersió lingüística en català.

«En aquests casos només queda aplicar la llei del Parlament i a qui no la compleixi que sigui sancionat». En opinió de Camps «no pot ser que un grup, minoritari o majoritari, condicioni a un Parlament que és d'on emergeix la legalitat. La insubmissió no és admissible en un estat de dret».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per toni, fa mes de 9 anys

Lo dels opinadors del PP és vergonyós. Però, clar, com que no saben què son, ni la vergonya, ni l'ètica ni la dignitat.

Valoració:1menosmas
Per toni, fa mes de 9 anys

Fixau-vos que els opinadors del PP no només cobren per enviar comentaris afins a la seva ideologia, sino que també TROLLEEN LES VOTACIONS!!! JAJAJA

Valoració:1menosmas
Per antoni castelló i sabater, fa mes de 10 anys

antes, antes va dir en Canyot!vergonya cavaller,vergonya.

Valoració:-43menosmas
Per Mateu Planas, fa mes de 10 anys

És una vergonya que un diputat, en aquest cas del PP, tingui la barra de dir que se sent perseguit quan ell ha provocat a tota la societat fent comentaris despectius contra els educadors en aquest cas, no és la primera vegada que sabem d'aquest home per la seva trajectòria visceral de tractar els temes de debat. Pens que a cap partit, al PP tampoc, li calen persones d'aquest calibre que només desestabilitzen la democràcia. Ara es presenta com un assetjat quan l'assetjador del poble és ell amb comentaris gens polits per tractar-se d'un diputat al servei del poble i que ens costa una doblerada.
Dimissió Sr. Camps!!! Vergonya Sr. Camps!!!

Valoració:-29menosmas
Per Jordi, fa mes de 10 anys

Qui pets envia...

Valoració:-42menosmas
Per Se´t veu el llautó, fa mes de 10 anys

I jo que sempre he pensat que els docents eren perseguits per Camps!

Bernadet, fill de Rei, (quin rei?) .

Valoració:-40menosmas
Per bernadet,, fa mes de 10 anys

Antoni Camps es pensava que al terrorisme catalanista se li pot plantar cara i sortir-ne indemne.
No estàs tot sol, Antoni. Endavant i fora por, que a tots els porcs els arriba el Sant Martí.

Valoració:-4menosmas
Per Ca de bou, fa mes de 10 anys

Potser hauria de berenar o sopar "allBran". Sembla que li costa una mica de pair.

Valoració:-37menosmas
Per jrbs, fa mes de 10 anys

En Gestapocamps se sent perseguit?? A que diu perseguir, Camps, a resistir-se a l'inquissició??

Valoració:-37menosmas
Per Dr. Schöoll, fa mes de 10 anys

Aquest home no dorm bé. Hauria de beure més aigua, fer més exercici, mejar més fruita i menys carn i no voler coses impossibles per anti-naturals.

Valoració:-38menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente