nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Els professors del Joan Ramis de Maó recullen 4.110 euros per la denúncia a Camps

Margarita Seguí, exdirectora de l'IES Joan Ramis i Ramis, emocionada en el seu retorn a les aules. | Javier Coll

La campanya de micromecenatge d'un grup de professors de l'IES Joan Ramis i Ramis de Maó -un dels tres centres on la seva directora fou expedientada pel Decret de llengües-, promoguda amb la finalitat de donar suport econòmic a la denúncia interposada contra el diputat menorquí del PP Antoni Camps, ha aconseguit recaptar 4.110 euros, tal com han informat aquest dimarts fonts de la plataforma totSuma.cat.

En vista de la contundent resposta ciutadana, el mateix Camps no ha pogut estar-se de comentar-ho tot plegat mitjançant el seu perfil personal a Twitter. Allà el diputat ha expressat: «Tant de bo fossin tan solidaris i generosos amb els més desfavorits com ho han estat amb la meva querella».

L'objectiu d'aquesta iniciativa, que també compta amb el suport de l'Assemblea de Docents, era aconseguir 3.500 euros per plantar cara a les despeses judicials de la querella per un presumpte delicte d'amenaces i vulneració del dret de vaga contra Camps. Aquesta xifra assegurava la cobertura en cas d'apel·lació a instàncies judicials superiors.

No obstant això, totSuma.cat ha assegurat que en tan sols quatre dies s'aconseguí la quantitat sol·licitada i, en el moment de finalitzar la campanya, la xifra total recaptada fou de 4.110 euros aportats per 221 donants.

En aquesta línia, la plataforma afirma que la quantitat de doblers sobrants serà destinada a incrementar el dipòsit de la caixa de resistència de la vaga indefinida dels docents. TotSuma.cat ha explicat que procedirà en els pròxims dies a cobrar les aportacions i les dipositarà en el compte de la caixa de resistència.

Així mateix, a partir de la pròxima setmana, els donants rebran les recompenses corresponents a la seva donació.

En aquest sentit, el col·lectiu de professors impulsors de la denúncia al diputat popular ha agraït la generositat dels donants. «És un senyal inequívoc de l'ampli rebuig social enfront del comportament d'Antoni Camps», han assenyalat.

Per la seva banda, la misser que representa els professors en aquesta causa, Cristina Gómez, ha informat que la denúncia segueix la seva tramitació judicial, encara que s'ha reservat els detalls del procés per a no perjudicar el seu desenvolupament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rater, fa mes de 10 anys

Llibertat d'expressió? com la que voleu aconseguir amb la llei de símbols o la de convivència? O com la que negau sistemàticament als docents a les aules i als carrers.
Bernadet, sigués més equànime i imparcial.

Valoració:1menosmas
Per bernadet, fa mes de 10 anys

Denúncia inútil i doblers tudats. No hi ha res a denunciar. Les declaracions d'Antoni Camps responen a la simple llibertat d'expressió. Una altra cosa és que el professorat estigui avesat que la gent els rigui les gràcies i que la majoria silenciosa calli davant les seves escomeses. I quan qualcú es cansa de callar i amolla el que tants pensam, els mestres se senten obligats a pegar potadetes. Motius per denunciar en té la ciutadania indefensa que pateix les conseqüències d'una vaga salvatge imposada amb acoaccions i amenaces.

Valoració:-25menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente