lluvia ligera
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

Fora de test

Actualitat»Opinió

El cinisme de Pedro Sánchez: ara demana unitat als partits i presidents autonòmics

|

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha explicat aquest diumenge als presidents de les comunitats autònomes la «necessitat d'un Pacte de Reconstrucció Econòmica i Social», els ha insistit en la necessitat d'oferir un «missatge de coordinació, col·laboració i cooperació» i que els ciutadans vegin «junts partits i institucions».

Actualitat»Opinió

El SUP també ataca el dBalears

|

El Sindicato Unificado de Policias no encaixa gaire això de la llibertat de premsa i no els agraden els mitjans crítics i lliures. Es consolen afirmant que «segons l'OJD no els llegeixen ni a ca seva». Sembla que no han entès les dades que publica l'OJD i que mostren com dBalears supera els 100.000 lectors mensuals.

En tenen una altra de més significativa: el seu perfil de Twitter des d'on insulten aquest diari té 2.016 seguidors, mentre que el del dBalears compta amb 23.100 seguidors, cosa que el situa com el tercer mitjà més influent a les xarxes.

Actualitat»Opinió

Quin sentit té racionar l'aigua?

|

Es irracional i no té cap sentit insistir a la població perquè no 'fraccioni' les seves compres i al mateix temps racionar alguns productes.

Jorge Campos insulta i amenaça dBalears
Actualitat»Opinió

Jorge Campos insulta i amenaça dBalears

|

El diputat de Vox Jorge Campos no tolera els qui no pensen com ell, com ja ha demostrat, fins i tot, dins la seva pròpia formació. Tampoc no paeix bé que s'informi de manera crítica sobre les seves propostes que, moltes vegades, són objectivament xenòfobes.

Actualitat»Opinió

'Sin novedad en el frente'?

|

Quan encara hi ha gent que es demana què hi fan els militars en el comitè de gestió de la crisi del coronavirus, apareix el general de l'Exèrcit de l'Aire Miguel Villarroya,