cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 12°
12°

Correa torna a somriure

L'uruguaià encara no sap si podrà ser alineat contra l'Albacete, però ja veu la llum després de nou mesos


El 6 de maig del passat 2004 es feia públic el resultat positiu en un control antidopatge de l'uruguaià Fernando Correa. El migcampista vermellenc havia donat positiu en un control posterior al partit que va jugar amb la seva Selecció davant Veneçuela el 31 de març. La posterior contraanàlisi confirmaria que la substància causant del positiu era la cocaïna, i la FIFA, tot i que va tardar més d'un mes a pronunciar-se, acabà per imposar una sanció exemplar d'un any. Aquesta decisió va ser recorreguda i en segona instància es reduí el període d'inhabilitació als nou mesos. I serà precisament el pròxim diumenge, 13 de febrer, quan es compleixi el final d'aquesta sanció. El que ara ningú encerta a endevinar, ni des del club ni el mateix jugador, és si la data en qüestió és l'última de la seva sanció o la primera com a futbolista «lliure de càrrega».

En qualsevol cas, la qüestió de si podrà ser alineat o no diumenge pròxim resulta gairebé anecdòtica, després d'haver-se passat tota una temporada en blanc. Nou mesos que ara el jugador vol «oblidar» el més aviat posible. «Aquests mesos els vull oblidar perquè d'aquí a poc serà un tema del passat, i ara és el moment de centrar-me a fer feina per a l'equip i res més», deia ahir «Petete» Correa després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva.

L'internacional uruguaià assegura trobar-se «amb moltes ganes de debutar», tot i que reconeix que encara no sap si podrà fer-ho davant l'Albacete. «No tenim encara una notificació oficial que ens digui si puc jugar diumenge pròxim o no, però jo ja estic preparat i a disposició del tècnic per ajudar l'equip en tot el que faci falta», deia ahir el migcampista vermellenc. Correa diu trobar-se «al cent per cent», tot i que admet que «lògicament» no té el ritme de competició que només s'agafa a base de partits.

Per a l'exjugador de l'Atlètic de Madrid, la seva errada ja ha estat «més que pagada» i ara només vol «agrair damunt la gespa» als qui varen ajudar-lo durant aquests nou mesos de càstig. Nou mesos que Correa entén com a «massa càstig», tenint en compte que la sanció mínima era de sis mesos. «Ha estat una sanció molt severa, però ara això ja forma part del passat, i només vull pensar en el futbol i en el Mallorca», va concloure.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.