nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

Una gran festa culmina la jornada de dissabte del Correllengua i la Flama es dirigeix ja cap a Palma

Aquest dissabte, quart dia del Correllengua Interilles, la Flama 1 ha recorregut Bunyola, Alaró, Binissalem, Lloseta, Inca, Mancor, Selva, Campanet, Búger, fins a arribar a sa Pobla.

Els carrers de sa Pobla, darrera aturada del dia, han estat plens de gent que esperava per a rebre la Flama amb il·lusió i reivindicació per la nostra llengua. Centenars de persones hi han fet els darrers relleus de la jornada i més d'un milenar de persones han participat en el concert organitzat per Joves de Mallorca per la Llengua i l'Ajuntament.

Aquest diumenge les torxes del Correllengua faran diversos recorreguts que confluiran a les 17.30 h a Palma. El darrer tram del Correllengua es farà amb totes les Flames juntes que transitaran pel carrer de Sant Miquel de Palma i arribaran a les 18.00 hores a la plaça Major de Palma on s'hi farà la Diada per la Llengua, organitzada per l'Obra Cultural Balear i Joves de Mallorca per la Llengua.

L'acte de benvinguda s'ha fet a la plaça Major. Allà, Pau Franch, cantant d'O-Erra, ha estat l'encarregat de llegir el manifest.

Després de la lectura del manifest, a sa Pobla hi havia preparat un gran concert que ha començat amb una ballada.

Tot seguit, els menorquins Rudymentari, que també varen actuar a l'arribada de la Flama a Ciutadella, han emocionat un poble tan compromès i vinculat a la seva pagesia com sa Pobla.

Rudymentari ha donat pas a un grup mític, Gossos, que celebra 30 anys de carrera i no podia perdre's aquesta cita pel català.

La nit a sa Pobla s'ha tancat amb PD Burbaia.

Per altra banda, la Flama 2 ha fet el camí Ses Salines, Campos, Llucmajor, Porreres i Vilafranca, on passarà la nit.

El recorregut del Correllengua Interilles continuarà aquest diumenge i acabarà a Palma, a la plaça Major, amb la gran Diada per la Llengua organitzada per l'Obra Cultural Balear i Joves de Mallorca per la Llengua.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.