nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
#NoVagiPerDit

#NoVagiPerDit

Opinió

El GOB cerca voluntaris per a La Trapa

|

L'entitat ecologista GOM cerca voluntaris i voluntàries per pujar per torns a la finca La Trapa els diumenges per «donar un cop de mà amb la botiga, venent el marxandatge de l'entitat» i facilitant informació sobre l'emblemàtica finca que és propietat de l'entitat.

Opinió

Trobada d'illencs a Barcelona per la Diada de l'11S

|

Com cada any, el grup d'illencs desplaçats a Barcelona amb motiu de la Diada de Catalunya es trobaran aquest dissabte, 11 de setembre, a les 12.00 hores a l'Arc de Triomf de la ciutat.

La Diada de Catalunya 2021 serà la segona que se celebrarà d'ençà que va esclatar la pandèmia, encara que es farà amb menys restriccions que la del 2020. Les institucions, els partits polítics i les entitats tornen a organitzar actes i manifestacions.

Els actes institucionals organitzats per la Generalitat i el Parlament estaran dedicats al violoncel·lista Pau Casals amb motiu del 50 aniversari de la seva intervenció a l'ONU, el 24 d'octubre de 1971, durant la presentació de l'Himne de les Nacions Unides. En el cartell oficial apareix la figura del compositor i la seva cita: «Som fulles d'un mateix arbre i l'arbre és la humanitat».