algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
18°
#NoVagiPerDit

#NoVagiPerDit

Opinió

Els millors es passen a Més per Menorca

|

Més per Menorca no només ha aconseguit el respecte de molta gent de Menorca i de fora de l'illa per la bona feina desplegada pels seus representants polítics, tan al Consell de Menorca, com al Parlament, sinó que ha aconseguit atraure els tècnics més preparats de les Balears per fer la seva campanya electoral.

Opinió

Iceta: un ministre català, contra el Barça

|

L'esperpent anomenat 'Cas Negreira' va tenir la setmana passada un dels seus episodis més escabrosos. El mateix Govern espanyol que boicoteja la investigació sobre el cas Pegasus o sobre la corrupció de la monarquia borbònica, va anunciar que es personava contra el Futbol Club Barcelona en el cas dels pagaments a l'exàrbitre.

Letízia, la maleducada
Opinió

Letízia, la maleducada

|

El reis espanyols Felip de Borbó i Letízia Ortíz, varen visitar Menorca, el mes passat, per inaugurar l’emblemàtica Farmàcia Llabrés, la qual Juan Ignacio Balada els va deixar en herència i que ara, una vegada rehabilitada,

Opinió

Un maltractador, a Canal 4

|

Crida poderosament l'atenció que entre l'ample ventall de col·laboradors i tertulians de Canal 4 hi hagi l'excapità de la Guàrdia Civil, Bartolomé del Amor, que va ser jutjat per tortures i condemnat per maltractes a un sindicalista a qui va deixar sord.

Opinió

Consell Social de la Llengua Catalana: seguirà Francina Armengol el mateix camí que José Ramón Bauzá?

|

L’Obra Cultural Balear (OCB) havia demanat el passat 23 de juny a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que convocàs amb caràcter extraordinari el Ple del Consell Social de la Llengua Catalana amb un punt únic a l’ordre del dia: l’exempció temporal amb moratòria de dos anys del requisit de català en els propers processos d’estabilització d’interins.