cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
23°
#NoVagiPerDit

#NoVagiPerDit

Actualitat»Opinió

El 2006 un general va ser cessat pel ministre Bono per haver parlat de política i haver incomplit el «deure de neutralitat»

|

Des de començaments de la Transició fins ara, els militars que havien gosat fer declaracions polítiques, havien estat sancionats. Aquest dijous, el màxim responsable de la Guàrdia Civil a Catalunya, Pedro Garrido, va pronunciar un discurs purament polític, amb amenaces, insults i mentides, impropi d'un comandament militar. Garrido va presumit d'haver detengut independentistes i d'haver colpejat ciutadans pacífics que intentaven votar l'1-O, i va afirmat que «ho tornarem a fer».

Actualitat»Opinió

Ansu Fati, espanyol per decret

|

El Consell de Ministres va aprovar aquest divendres un reial decret per atorgar la nacionalitat espanyola al jugador del Barça Ansu Fati. Ho va fer mitjançant un procediment anomenat 'carta de naturalesa', que permet al govern espanyol botar-se el protocol que s'aplica a la resta de sol·licituds i donar la nacionalitat de manera discrecional.

Actualitat»Opinió

Un antisistema anomenat Fulgencio Coll Bucher

|

Fulgencio Coll Bucher (Palma, 18 de juliol de 1948) es té a ell mateix per un home d'ordre. Fulgencio Coll, va ser fins l'any 2012 Cap d'Estat Major de l'exèrcit espanyol de Terra. És fill del general i procurador a Corts Fulgencio Coll de San Simón, i nét de Juan Coll Fuster, militar i batle de Palma.