cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Condemnar l'Holocaust i i pactar amb VOX?

La presidenta del Govern, Marga Prohens, va ser molt rotunda, aquest passat divendres, amb motiu de la seva visita a la Sinagoga de Mallorca, convidada per la Comunitat Jueva de les Balears, en el sentit que «cal conèixer els fets de l'Holocaust» per no repetir-los».

Prohens va emmarcar la seva visita a la Sinagoga de Mallorca en els actes amb motiu del Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l'Holocaust, que es va celebrar aquest dissabte, dia 27 de gener, i que permet recordar i commemorar «la data més negra de la història contemporània».

Les declaracions dignifiquen la Presidenta, però al mateix temps fan més inexplicable els seus acords i la seva submissió amb una formació neofeixista com VOX.

Ara es compleixen 100 anys del naixement dels feixismes a Europa. Un naixement massa semblant al de VOX i els seus aliats a altres països europeus. Fa 100 anys aquell inici del feixisme (amb aparença democràtica, recordem-ho) va culminar amb la matança de 90 milions d'europeus.

Tothom n'hauria d'haver après i Prohens, també.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa 6 mesos
Fraga, amb altres franquistes, va fundar el partit de Prohens. Era Franco un fascista? Ha ho crec que sí, dels més sanguinaris, al nivell de Hitler. Per ventura els de la sinagoga i na Prohens han perdut la memoria. Ja ho val aquesta, ara resultará que Fraga era Sant Josep i Franco el Bon Jesuset. Quina poca vergonya tenen alguns…
Valoració:5menosmas
Per Goriet, fa 6 mesos
Molt coherent. Tots sabem qui són els nazis del segle XXI.
Valoració:7menosmas
Per Nene, fa 6 mesos
Hi ha partits que pacten amb BILDU.....
Valoració:-11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente