cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

L'exguàrdia civil que imparteix cursos de la FELIB va protagonitzar un incident violent a Almeria

L'exguàrdia civil que imparteix cursos de la FELIB va protagonitzar un incident violent a la taverna Postigo de la ciutat espanyola d'Almeria, d'on és originari.

L'exguàrdia civil va intentar fer veure que l'incident s'havia originat pel fet que duia una bandera espanyola brodada a la seva jaqueta, però els vídeos de l'incident demostren que va ser la seva actitd agressiva la que va iniciar els fets.

Aquest individu es presenta com a guàrdia civil i signa la presentació que projecta durant les classes com a tal (amb l'escut de l'institut armat), en realitat ja fa tres anys que no pertany a la Guàrdia Civil, segons expliquen des del cos armat.

Des de fa uns anys, l'exguàrdia civil té, juntament amb un policia local de Calvià, una empresa que imparteix cursos de formació anomenada Indiana Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xueta illenc, fa 9 mesos
Sí jo fos es policia local que té de soci aquest tipus ja faria temps que hagués acabat tota relació comercial amb aquest personatge.Més encara si és Policia local d'aquí per respecte a la companya que no ha pogut fer l'examen a la seva llengua.
Valoració:11menosmas
Per Bocs de poeta de, fa 9 mesos
I tot adobat, alhora, amb un panegiric d'exaltació patriòtica del fulano, que segons tots els empleats i els clients va ser qui va provocar el merder, per part del més patriota dels patriotes (si paguen), en Corque Kampors.
Senyalant, naturalment, amb el nom i l'adreça, el culpabilissim restaurant , per si qualcú hi vol anar.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente