cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Prevaricació a la Policia Municipal de Palma?

Ja fa anys que dura, i cada vegada creix més, el malestar entre el veïnat de la barriada de la Calatrava pel presumpte tracte de favor que ofereix la Policia Municipal de Palma a l'escoleta privada de les 'Siervas de Jesús Sagrado Corazón' situat al carrer Sant Alonso.

Les monges de l'esmentada escoleta usen el carrer com si fos el seu pàrquing privat i quan qualque vehicle ocupa el lloc que elles usen perquè els pares clients de l'escoleta aparquin de manera irregular, telefonen a la Policia Local, que acudeix sol·licita i posa multes als vehicles que elles indiquen.

Cal ressenyar que molts dirigents del Partit Popular duen els seus fills a l'escoleta catòlica. Sense anar més lluny, la presidenta del Govern Marga Prohens i el primer tinent de batle de Palma, Javier Bonet hi dugueren els seus fills.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa devers d'un mes
Està clar que la Policia Local de Palma simplement vol ésser cordial amb les monges i no és prevaricació quan un agent respon a la petició de les monges posant multes a tots els cotxes que estan mal aparcats i no son clients de l’escoleta. Però les monges si que fan un bon pecat venial cada vegada que telefonen a la Policia Local i per això s'haurien de confessar o com a mínim entre totes demanar perdo al Bon Jesús abans d’anar a dormir.
Valoració:3menosmas
Per TÓNI, fa devers d'un mes
Me pareix covart i vergonyós que algú amagui sa seva identitat , cuan vol denunciar una cosa tan greu .
ho es que només vol “enfangar” ?
ho es que només vol fer renou, amb algun oscur fi ?
ho només es un “ca fobioler”?

Als responsables del diari : alerta a caure al descredit ! Com li va pasar a un altre “diari” . Ara ja no hi ha Pastor, Penalva…. i tenim un cap de Policia amb dues pilotes de basket.

Gràcies
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente