cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Aquests són els noms de les persones que el PP vol posar al capdavant d'IB3

Els noms que sonen per substituir Andreu Manresa com a director general de l'ens públic IB3 són el del metge forense, Javier Alarcón i el de qui ja va ocupar el lloc en temps de José Ramón Bauzá, Josep Maria Codony.

Com a directors de la televisió i director d’informatius sonen Juan Mestre i José Maria Castro.

Com a director d’esports el PP ha pensat en Tomeu Terrassa i Juan Antonio Bauzá.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 11 mesos
@Macia , boníssim. Salvaria n'Alarcon perquè s'adapta a la normativa. Altrament, si la Llei de Normalització Lingüística no s'ha aplicat o si l'Ajuntament de Palma ha reduït la discriminació positiva cap al català ha estat per decisions de membres de famílies catalanoparlants. Abans d'apuntar amb el dit als forasters o nouvinguts hem de resoldre un greu problema intern. Qui prenen decisions aquí i ara nomen Prohens, Martínez Llabrés, Coll, Galmés... que s'agenollen davant un gallec, Feijoo, i un basc, Abascal (fill de basc d'Amurrio, de poble). Esperpèntic, com Espanya... però deixau els castellans de segon plat, quan aquí no comanin membres de famílies catalanoparlants i a Madrid l'antinacionalisme perifèric i el centralisme no estiguin liderats per un gallec i un basc. La cirereta del pastís: un rei de cognom francès. 😂.
Valoració:9menosmas
Per Miquel, fa 12 mesos
El Mestre no sortirà d’Eivissa. Està de luxe en en el PPeriódico, només treballa 3 dies per setmana i IB3 es massa feina per ell.
Valoració:18menosmas
Per PERE MATEU, fa 12 mesos
Forasterum a dojo
Valoració:24menosmas
Per escorpí, fa 12 mesos
Aquesta és la gentussa que ens ha de potenciar la nostra llengua? Aquesta gentussa l'acabarà d'enfonsar!
Valoració:26menosmas
Per Miguel, fa 12 mesos
Qué n'Alejandro Jurado és un bon amic ho demostra el fet que no li ha quedat ni un sense col•locar.
Valoració:16menosmas
Per Josep, fa 12 mesos
Macià: al que no tens referències, li diuen José Membrillo.
Valoració:14menosmas
Per Promocions, fa 12 mesos
Alarcón té possibilitats perquè IB3, aquests darrers vuit anys, l'ha promocionat bé a través del programa Memòria Negra. Juan Antonio Bauzà crec que va ser el promotor del polèmic viatge al Carib que Gabriel Barceló, conseller de turisme de Més, va fer amb altres tertulians del programa futbolístic del Canal 4.
Valoració:20menosmas
Per ????, fa 12 mesos
El més normal és que sigan refatxas amb pedigrí. Vaig errat?
Valoració:37menosmas
Per Macià, fa 12 mesos
Llevat d'un que no conec, la resta han fet mèrits de sobra per ocupar els càrrecs respectius.

En Javier Alarcón ha participat a tertúlies polítiques de ràdio i televisió defensant sempre els postulats del PP i en castellà. Com que no li han imposat el català, no el sap parlar i així pot practicar la llibertat d'elecció de llengua que defensa el nou govern espanyolista i de dretes.

En Juan Mestre ha dirigit el 'Periódico de Ibiza y Formentera' i durant la legislatura passada s'ha dedicat a donar branca per sistema a l'Ajuntament d'Eivissa, gestionat pel PSOE, i a defensar també per sistema el Consell d'Eivissa, governat pel PP. També és castellanoparlant monolingüe i practica la llibertat d'elecció de llengua que agrada al nou govern espanyolista i de dretes.

En José María Castro ja va ocupar el càrrec de director d'informatius durant la primera etapa d'IB3, amb en Jaume Matas de president. Com els dos anteriors, també practica la llibertat d'elecció de llengua castellana gràcies al fet que ningú li ha imposat el català mai. Per tant, en pot prescindir.

En Tomeu Terrassa i en Juan Antonio Bauzà sí que són catalanoparlants, però d'aquella manera: duen anys i panys destrossant la llengua per ràdio i televisió sense escrúpols, i almanco el segon és espanyolista declarat, com el nou govern.

En Josep Maria Codony és l'únic que se salva del comentari negatiu perquè no en tenc referències.
Valoració:65menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente