cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

VOX va intentar vetar l'acte 'Sí a la llengua' de l'OCB a Calvià

Aquest dijous, a les 19.00 hores al teatre Sa Societat de Calvià, l’Obra Cultural Balear farà una acte amb el lema 'Sí a la llengua', on es presentarà una campanya de defensa i suport de l’ús del català a tots els àmbits i de resposta als atacs que PP i VOX executen contra la llengua catalana, des que va començar l’actual legislatura.

L’OCB ha triat el municipi calvianer per realitzar aquest primer acte, al qual se n’afegiran d’altres arreu de Mallorca, perquè recentment el consistori de Calvià ha aprovat un nou Reglament municipal per a l’ús de les llengües oficials de l’Ajuntament, que segons l’OCB no s’ajusta a la legalitat vigent i al qual l’entitat ja ha presentat al·legacions.

Alguns regidors de VOX de l'Ajuntament calvianer varen intentar vetar l'acte i que l'OCB no pogués usar el teatre Sa Societat. Algú els va advertir que estaven incorrent en un delicte de prevaricació i al final els neofeixistes feren anques enrere.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A ca nostra comandam noltros, fa 8 mesos
VOX segueix les mateixes passes a les Illes Balears, que l'actual batle de Perpinyà del RN.
Perque incomplint les seves promeses, el perpinyanés, enlloc de posar ferms als delinqüents i criminals i fer que els moros inadaptats, que cobren pagues tretes dels impostos dels altres ciutadans i, que com mostra 'd'agraïment" només pensen en atemptar contra el país d'acollida i imposar els seus costums, que era el motiu pel qual el votaren, els controlats, perseguits, criminalitzats i proscrits son els catalans, habitants de socarrel de la Catalunya Nord, que els ha prohibit no només el lema de la ciutat que és La Catalana, sinó que també la llengua catalana, els actes culturals en Català, les festes populars típiques de la regió o que s'edifiquin escoles privades, a on s'ensenyi el Català, entre altres energumenadrs. Però mentres persrgueix als ciutadans depledret, molts dels quals el votaren a ell i comet aquest genocidi cultural, el molt covard se posa de perfil devant les mesquites i les madrasses islàmiques, que és a on s'incita al terrorisme que tantes vides costa a aquest altre país.
Total, que els sondejos indiquen que perdrà les properes eleccions i que el seu mandat haurà sigut la prova del que faria el seu partit si governàs la nació francesa: No solucionaria cap problema i en crearia de nous
I VOX va pel mateix camí: Prohibeixen la cultura autòctona, però tot el que vé de fora, inclosa la delinqüència, la criminalitat, el parasitisme social i l'islamisme funest i perillós son benvinguts i ténen barra lliure. I aquesta forma de procedir tan destructiva com estúpida, només pot tenir un resultat: El fracàs.
Valoració:5menosmas
Per Allons enfants, fa 8 mesos
No els han d'advertir de res, quan el que fan pot ser ilegal. Com deia Napoleó, quan l'enemic fa tonteries no l'han de distreure.
Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente