algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 17°
17°
Jaume Lladó

Jaume Lladó

Opinió

Hipocresia

|

És increïble la manca de coherència d’aquesta gent. La hipocresia els vessa pels quatre costats. Això és el primer que m’ha vengut al cap avui matí quan he llegit que el Consell de Mallorca vol atorgar la medalla d’or al fotògraf recentment finit Antoni Catany.

Opinió

Els docents hem guanyat la batalla de l’opinió pública

|

Divendres vaig entrar a un comerç del meu poble i el botiguer, sense demanar-li, em va oferir 6 € per a la caixa de resistència. Dissabte, una companya de feina va anar a comprar carn i la carnissera no li va voler cobrar. Dos dies abans, a una altra professora li varen fer descompte a la perruqueria,... La societat s’està solidaritzant més i més amb la vaga dels docents.

Opinió #vagaindefinida

Una vaga ideològica?

|

Tots els advocats són de dretes? Tots els camioners són del PSOE? Tots els capellans són del PP? Tots els esportistes són del PI? Tots els ferrers voten UPyD? Tots els llanterners són comunistes? Tots els enginyers són d’esquerres? Tots els pagesos són franquistes? Tots els mariners són anarquistes?

Opinió

Ens hem de davallar el sou?

|

Sembla que alguns gurús de l’economia troben que cobram massa i que ens han de davallar el sou un deu per cent. Aquesta seria, segons ells, una bona mesura per a reactivar l’economia espanyola. Jo m’hi puc avenir, però amb condicions.

Opinió

Les JAEM, a Palma

|

La setmana passada vaig participar a les JAEM (Jornades per a l’Aprenentatge i l’Ensenyament de les Matemàtiques), un congrés bianual de professors de matemàtiques que enguany va arribar a la seva setzena edició i es va celebrar, per primera vegada, a Mallorca.

Opinió

Política a les aules

|

Fa un parell de setmanes Aina Maria Aguiló acusava els professors de fer política dins les aules. Al seu moment ja ho vaig comentar. El tema d'avui és que és el seu mateix govern qui es regeix únicament per raons polítiques en temes educatius.

Opinió

Contenció o expansió

|

Malgrat que els polítics europeus ens vulguin fer creure que només hi ha una manera de combatre la crisi, la cosa no està tan clara. La recepta de la contenció de la despesa pública amb la intenció d'arribar a un dèficit zero no sembla que per ara doni gaire bons resultats.

Opinió

LAPAO, LAPAPYT, LAPOLLA, Argentina

|

Bona l'ha armada el govern aragonès amb la nova llei de llengües. Amb l'objectiu d'arraconar, encara més, l'aragonès i el català, el Partit Popular i el Partit Aragonès Regionalista, han canviat la tova legislació lingüística que era vigent tot just des del 2009, que reconeixia l'existència del català i l'aragonès a l'Aragó i alguns drets als seus parlants.