algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Desmenjats amb talent

Seria terrible saber del cert que ens governa una colla de bàmbols. Però no ho és menys saber que els que ens governen viuen en el convenciment de fer-ho sobre una immensa guarda de beneits. Les declaracions que amollen sobre el finançament il·legal del PP arrelen en el convenciment de que ni tenim memòria ni la capacitat d'anàlisi ens assisteix. Llegir que Maria Salom entaferra que s'ha de tenir tolerància zero amb els corruptes provoca estupefacció. Ella, que s'estrenà en la vida pública acumulant els xecs corruptes de la corrupta concessió del Túnel de Sóller en el seu compte corrent! És vera que eren altres temps. Els jutges renyaven com pares condescendents i ho deixaven tot en una estirada d'orelles després de deixar clar que aquelles no eren maneres de fer, que la llei arribava tard però hi era...

Mai no tornaren els doblers cobrats corruptament perquè aquesta és una monarquia bananera articulada sobre la complicitat entre la política i el gran capital. Un gran capital que ha sabut desxifrar el codi genètic de la mediocritat dels governants (no de tots, però sí d'una immensa majoria) i de la golafreria insadollable d'uns partits que necessiten molts doblers per funcionar, a més de, com ara hem descobert, la cobdícia d'uns líders conservadors (dels altres ningú no ha dit el mateix) als quals els sous oficials els devien semblar propis de mossons.

Només saber que el PP pagava sobresous oficials (deixarem els pagats en negre en guaret a l'espera de més proves) i que el 90% d'aquests doblers procedeix de la Hisenda pública ja hauria de fer empegueir als honrats. Enlloc d'honrats tenim verges ofeses, desmenjats amb talent, que llancen consignes com les de tolerància zero amb la corrupció des del convenciment de que ningú no els recordarà la prescripció del Túnel de Sóller, l'arxivament garantista del cas Naseiro o que els doblers que alegrement es repartien eren nostres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ianekin, fa mes de 10 anys

Si, fa riure sentir a na Salom parlar de corrupció. I si, hauria de sortir a tota plana als diaris com es contradiuen els polítics d'enfora més corruptes que tenim, que són precisament aquests del PP que tan s'omplen la boca d'honradesa... serà la boca, perquè mentrestant la mà se lomplen i se l'han omplida de doblers bruts.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente