algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Orgull Llonguet prepara una llonguetada popular prèvia a la revetlla

7904
Cartell d'Orgull Llonguet que corre per les xarxes. | R.U.

Orgull Llonguet treballa a les totes per fer-la grossa en la revetlla de Ciutat. El col·lectiu que està al darrere de la iniciativa per fer tornar la festa de Sant Sebastià un poc més pròpia comença a avançar detalls de tot plegat, poc més d'un mes abans de la celebració.

De moment, la cosa anirà així. El diumenge 18 de gener, el dia precedent a la revetlla, es convoca a realitzar sopars organitzats per part de tota casta de bars, i també associacions o grups d'amics a diferents punts de la ciutat, amb l'objectiu d'estimular l'organització de penyes o colles llonguetes. 

En aquestes trobades no cal dir que l'element central ha de ser el llonguet. També demanen decorar de groc -el color tòtem de la iniciativa- el lloc on es realitzi la llonguetada. L'última recomanació és pujar fotos i vídeos a les diferents xarxes socials, conscients que aquest canal ha contribuït i molt a donar difusió a la 'febre' de l'Orgull Llonguet.

Per acabar de coordinar-ho tot, conviden a una reunió el 15 de desembre a les 20.30 hores a la seu del GOB, on acabaran de perfilar detalls amb els interessats.

Dia gran
D'altra banda, el dia gran serà el dilluns 19 de gener, pròpiament el dia de la revetlla. Una de les premisses bàsiques és que la festa la faci el poble, en aquest cas amb una cercavila que inclourà la presentació en societat del caparrot de Miquel del Forn de sa Pelleteria, bastit a partir de la contribució popular.

L'únic detall que se'ls escapa sobre això als iniciadors de l'Orgull Llonguet és que els palmesans que vulguin anar al passacarrers llonguet han de dur mocadors de color groc, o altres peces de roba groga, com si fora una desfressa, per ser aquest el color escollit com a propi de la festa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Macià, fa mes de 9 anys

revetlla = revetla

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente