cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.26°

Orgull Llonguet promet que Sant Sebastià “no tornarà a ser el mateix”

La primera part del vídeo, el previ a la festa, aquí : https://vimeo.com/84444513 ---- Contacta amb nosaltres : facebook : https://www.facebook.com/orgullllonguet twitter : http://www.twitter.com/orgullllonguet ------- Gràcies a tothom que va fer possible aquesta petita gran festa. Amb aquestes iniciatives, la de la Confradia de Sant Sebastià o la que estau visualitzant ara mateix, poc a poc se dibuixa una nova manera de celebrar Sant Sebastià. Hi tornarem, cert? ----- | José Juan Luna Mas (Youtube)

El fenomen Orgull Llonguet sembla no tenir aturall, i promet que Sant Sebastià “no tornarà a ser el mateix”.

Aquests passats dies el col·lectiu que defensa una forma de fer festa a Palma més participativa i alternativa plantejà un projecte per finançar un caparrot propi molt especial, en representació de Miquel Pujol, pastisser de l'emblemàtic Forn de sa Pelleteria de la Calatrava.

Just quatre jornades després d'obrir la proposta a la xarxa, més de la meitat dels doblers necessaris per construir el caparrot i per finançar la festa de l'Orgull Llonguet de dia 19 de gener de 2015 ja havien arribat, amb la qual cosa sembla que la fita serà assolida en un temps rècord.

La dèria pels llonguets avança, i els perfils del col·lectiu a les xarxes socials ja comencen a ser força populars. Aquests són emprats per la gent de Palma per suggerir idees sobre quins elements els agradaria que inclogués la festa patronal de Ciutat, amb l'objectiu final de treure la gent de casa i que es facin seva la festa.

Una bona mostra d'això és l'últim muntatge audiovisual que la gent d'Orgull Llonguet ha posat a les xarxes, i que podeu veure adjunt a la notícia. És protagonitzat pel caparrot fundador de la primera festa de l'Orgull Llonguet, que aquest 2014 reuní unes poques desenes de persones davall la pluja.

De fet, les imatges que s'hi poden veure són d'aleshores, i el document representa una nova convidada a treure la festa al carrer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.