algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
19°

Orgull llonguet demana col·laboració per retre homenatge a Miquel del Forn de sa Pelleteria

7095
Imatge que el col·lectiu ha començat a difondre mitjançant les xarxes socials. | Orgull llonguet

El col·lectiu Orgull Llonguet ha iniciat un projecte de micromecenatge per finançar col·lectivament un caparrot que reti homenatge a la figura de Miquel Pujol, emblemàtic pastisser i ànima del Forn de sa Pelleteria de Palma, desaparegut a principis d'enguany.

En el cas d'assolir la fita, el caparrot de Miquel del Forn de sa Pelleteria seria un dels elements centrals a les festes alternatives i populars que aquest grup de persones s'ha proposat impulsar a Ciutat, al costat del motiu principal: el llonguet.

La decisió de crear un caparrot propi, "no un caparrot qualsevol, desconegut o deslligat del terme llonguet", fou unànime, i de seguida pensaren en Pujol, qui durant anys exercí de punt de trobada del barri de la Calatrava mitjançant els seus productes.

Així mateix, els fons recaptats serviran per finançar la festa que preparen per Sant Sebastià, i en concret la contractació de la “The Much Xaranga’s Band”, que s'ha popularitzat en les últimes edicions del Much de Reig de Sineu, una de les principals festes populars i alternatives de l'estiu mallorquí.

A més, els impulsors expliquen que el caparrot l'han manat fer a un taller de Terrassa, des d'on l'han d'enviar un pic estigui enllestit.

Aquells que hi participin amb una aportació econòmica obtendran obsequis, entre ells xapes, camisetes, dessuadores i fins i tot una reproducció en petit del caparrot. 

Orgull llonguet és un moviment que sorgeix de la gent, amb la finalitat de canviar la forma de fer festa a Ciutat, "dotant les festes patronals d'un altre caràcter allunyat de la carretada de concerts que programa l'Ajuntament de Palma".

També contemplen pujar l'autoestima dels palmesans, i ajudar el petit comerç artesà a través del foment del consum d'aquests panets.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Orgull llonguet, fa mes de 9 anys

Ja hem obert la campanya de micromecenatge!

http://www.verkami.com/projects/10124-creacio-del-caparrot-d-en-miquel-d-es-forn

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente