algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

ARCA exigeix a Cort “sensibilitat patrimonial” en la senyalització viària del centre històric

1403
ARCA considera que algunes de les senyalitzacions fan malbé l'estètica patrimonial de Ciutat. | ARCA

ARCA ha demanat a l'Ajuntament de Palma evitar la “proliferació” i “seleccionar acuradament” la col·locació de senyals verticals i el ratllat groc del trespol en el centre històric.

Concha Gallego i Àngels Fermoselle, representants de l'entitat, es varen reunir la setmana passada amb el regidor Gabriel Vallejo i el cap de departament Miquel Femenia. L'entitat plantejà la necessitat de corregir algunes d'aquestes senyalitzacions que “afecten negativament” la imatge de Ciutat.

Segons ARCA la regidoria es va comprometre a modificar la ubicació del càrrega i descàrrega d’aprop del Gran Hotel per permetre contemplar i fotografiar l’edifici i també valorà les crítiques de la senyalització i la ubicació davant de l’església Santa Eulàlia.

L'entitat també assegura que els representants municipal van rebre “positivament” la prosposta de modificar l'estètica del senyal de gual al centre històric, fent-les més petites i menys cridaneres.

Mirador de la Seu
ARCA també tornà a demanar que es prohibeixi aparcar al Mirador de la Seu i a la placeta del Museu Diocesà. Segons l'entitat (que assegura que els cotxes de residents podrien estacionar els vespres, de 21h a 9h) és “inacceptable” que avui en dia s’hagi de “contemplar l’espai ple de cotxes durant el dia”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ERGIO, fa mes de 10 anys

ARCA no pot demana mana sensibilitat quan no va tenir-la al aprofitar-se d'una reivindicació de l'Orquestra Sinfònica al cobrar una entrada de 5 euros per la seva caixa.........

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente