algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
20°

Turistització, denúncia massiva a les xarxes socials

Any de rècords. Entitats, col·lectius i persones individuals denuncien constantment la pressió turística a què són sotmeses les Balears en arribar l'estiu. Aquesta situació es dóna cada any més aviat i se'n va cada any més tard.

Ho podem veure als diaris. No obstant això, les xarxes socials ens mostren el dia a dia de com ho viu la societat. Així, un dels temes clau que ens trobam entre els ciutadans de les Illes és la massificació a causa del turisme sense límits. D'entre els comentaris que es repeteixen, veiem com molta gent fa referència a la impossibilitat d'aconseguir un turisme sostenible, les accions del Govern per a la desestacionalització, la construcció de noves carreteres i els altercats:

El hashtag de l'estiu

Per visibilitzar aquesta pressió turística sense precedents, Terraferida ha obert una enquesta a Twitter per tal de triar el hashtag que acompanyi les fotografies que evidencien la problemàtica. L'any passat es va optar per #AquestEstiuHoPetam. Enguany, es pot votar per les següents opcions:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jbm, fa mes de 6 anys

Des de 1986 l'augment del turisme comporta que perdem qualitat de vida. Des del 1986 pagam entre tots el negoci dels especuladors i dels qui en fan negoci, del turisme. Amb una quantitat de turisme de plena temporada com sa que hi havia el 1986, potser era encertat parlar de desestacionalitzar, amb sa quantita de gent que vé ara a plena temporada, desestacionalitzar és acabar de matar es mllalt.

Valoració:4menosmas
Per ja ho deien, fa mes de 6 anys

Ja ho dèien els nostres padrins "entre poc i massa se mesura passa" sempra sera encertat, esper que no l'encertassin amb aquest altras, "no hi ha temps que no torn" o "qui molt abraça poc n' agafa.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente