nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
20°

Beques d'Èxit, 2'8 milions per a la formació dels joves aturats

Segons el Govern, Beques d’Èxit beneficiarà a més de 1800 persones.

El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, i d'Educació i Universitat, Martí March, han presentat les Beques d'Èxit de retorn a la formació. L'objectiu és afavorir el retorn a la formació i la millora de les oportunitats, mitjançant beques que es retribuiran en el cas que els beneficiaris aprovin els cursos.

Beques d'Èxit beneficiarà a més de 1800 persones i suposa una inversió de 2,8 milions d'euros. Tota la formació s'impartirà als 18 Centres d'Adults que la Conselleria d'Educació i Universitat té distribuïdes a tot el territori.

Programa de Segona oportunitat per a l'ESO de SOIB Jove

Aquesta iniciativa es dirigeix a joves aturats de 18 a 29 anys i té com a finalitat retornar aquest col·lectiu al sistema educatiu, permetre als joves aturats acabar l'ESO i poder continuar els estudis.

Els joves desocupats podran accedir a cursos de segon, tercer i quart d'ESO, que es realitzaran durant un quadrimestre cadascun d'ells, a través dels Centres d'Educació de Persones Adultes (CEPAs), en dues convocatòries previstes per l'octubre i febrer.

La previsió del Govern és arribar a més de 1.450 estudiants de totes les Illes, que seran premiats amb 1.704 euros en finalitzar amb èxit cadascun dels cursos. Els requisits per accedir als cursos s'expliquen en un comunicat.

Competències Clau d'accés a la Formació Professional

El segon programa està enfocat a desocupats que com a màxim tenen EGB o equivalent, preferentment majors de 35 anys amb nivells de formació bàsics.

El programa s'estructura en la superació d'una sèrie de competències clau (llenguatge, idiomes i matemàtiques) i els alumnes que acabin amb èxit els seus estudis rebran una ajuda salarial de fins a 328 euros per competència clau aprovada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Luna Barceló, fa mes de 7 anys

Per favor i la franja d'edat entre els 29 i els 35 a on queda?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente