algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
19°

El nou hotel Son Vida agrupa una oferta 'Gran Luxe' única a Europa

El golf Son Quint, el més competitiu del grup Arabella, obrirà el 2007

Carsten K. Rath, president de l'Arabella Hotel Holding International, i Jordi Tarrida, director de l'Arabella Golf & Spa Resort Mallorca, presentaren ahir, davant d'una nodrida representació de periodistes europeus, la reobertura oficial del Castell Hotel Son Vida, després d'un any de reformes. «Un hotel amb distintiu 'Gran Luxe' sense comparació a Europa», van afirmar. El Castell Hotel Son Vida és, des de 1995, propietat del grup Schörghuber i està gestionat per Arabella Hotel Holdin International GmbH & co. K.G.

Al seu torn, forma part de l'Arabella Golf & Spa Resort Mallorca, al qual pertanyen també els dos hotels Arabella Sheraton Golf Son Vida i el Mardavall Hotel & Spa. La reobertura del Castell Hotel Son Vida ha reagrupat a Mallorca una oferta única de tres hotels d'alt estànding i dos camps de golf a la urbanització Son Vida: «No ens fan la competència, cada oferta cobreix les necessitats dels nostres hostes, famílies, jugadors de golf, spa, etc.», comentà ahir Carsten K. Rath.

Després d'una exhaustiva posada a punt, tots els espais de l'hotel estan dotats amb els últims avenços per aconseguir el màxim confort i eficàcia. Plat fort en l'oferta del Castell Hotel Son Vida són els camps de golf: Son Vida i Son Muntaner. En la primavera-estiu de 2007 està prevista l'obertura d'un tercer: Son Quint. El camp de golf Son Quint està dissenyat per Kurt Rossknecht. Compta amb 18 forats i «és el més competitiu», va dir ahir Carsten K. Rath. També serà el més extens amb 6.200 metres de superfície. L'herba dels greens serà herba fina «Princess», una variant que resisteix les altes temperatures de l'estiu mallorquí.

Per celebrar l'obertura del Son Vida, divendres nit l'hotel acollí una gran gala a la qual assistiren, a més de convidats i amics, autoritats polítiques, civils i militars de les Illes. La llegenda de l'Hotel Son Vida va començar el 23 de juny de 1961, quan el castell va obrir les seves portes per primera vegada. A la inauguració van assistir més de 500 personalitats rellevants de la societat, la política i l'economia. Amb prou feines una setmana després van arribar Aristòtil Onassis i Maria Callas, així com els prínceps Rainier i Grace de Mònaco.

Així, l'hotel Son Vida es va convertir ràpidament en punt de mira dels mitjans de comunicació i, amb ell, Mallorca com a enclavament privilegiat del glamour, l'art i la política. Els seus salons han estat testimonis de trobades rellevants com els mantinguts per l'expresident del Govern espanyol Felipe González i l'excanceller alemany Bruno Kreisky. Truman Capote, el músic Yehudi Menuhin, Brigitte Bardot o Zsa Zsa Gabor són d'altres dels personatges que han passat pel Castell Hotel Son Vida.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.