nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

Jaume Matas afirmà que l'únic bo que ha fet el Pacte de Progrés és l'agenda

El cap de llista del PP pronostica que l'esquerra s'enfonsa a les Balears

El cap de llista del PP a les eleccions autonòmiques, Jaume Matas, envestí ahir contra la política duita a terme pel Pacte de Progrés al Consell Insular de Mallorca, l'únic encert del qual resumí en l'agenda que reparteix cada Nadal.

Jaume Matas sintetitza així l'acció d'EU, UM, PSM i PSOE, «l'alternativa al PP»: «no han apujat, com prometeren, els sous als funcionaris; volien una ITV pública i l'han privatitzada; deien que eren ecologistes i han reobert Son Reus; han fet una Diada de Mallorca que és un còctel; digueren que il·luminarien Son Pardo i fan les corregudes a les sis; digueren que protegirien el territori i han desfermat l'especulació en sòl rústic amb l'anunci de determinades mesures; han perseguit els ajuntaments del PP i en els seus han deixat construir es Canons».

Per tot això, Matas va afirmar que «l'esquerra, que fa tres anys brindava amb xampany i es repartia les cadires, s'enfonsa a les Balears perquè només els mals estudiants preparen els exàmens durant els darrers quinze dies».

En contrast amb aquest panorama, Matas va fer un balanç dels «fets i realitzacions» del seu mandat i assegurà que el PP era l'únic partit capaç de continuar en la línia de col·laboració amb el Govern de Madrid.

Abans, Jaume Matas havia fet referència a la «marginació» que varen sofrir les Balears durant els anys en què el PSOE governà a Madrid, pel «pecat original» d'estar governades pel PP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.