nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Detenen un polonès per agredir la seva dona i la filla de 3 anys al Rafal

Dia set de setembre funcionaris del cos nacional de Policia detingueren Adam F., un ciutadà polonès de devers una trentena d'anys, per agressions a la seva esposa i a una nina de tres anys filla del matrimoni.

Segons sembla, el detingut va abandonar el domicili conjugal, situat a la barriada del Rafal, devers el migdia per anar a un bar, on va romandre fins a primeres hores de la nit. Després tornà a casa seva molt begut i amenaçà la dona després de pegar-li un parell de galtades.

La dona es va protegir com va poder i va prendre la nina que tenen en comú en braços per intentar fugir del domicili. En aquest moment l'home va agafar un objecte contundent i el va llançar contra ambdues. L'objecte impactà contra el cap de la nina, d'uns tres anys d'edat. Tot seguit, l'agressor començà a empènyer la dona, i li pegà diversos cops. De totes maneres, aquesta va poder escapar i es refugià en un bar. Els clients del mateix impediren l'entrada al local del seu marit, que va ser detingut per la Policia.

La nina i la mare, després de ser reconegudes a l'Hospital General, varen ser traslladades a un centre social d'acollida. L'informe mèdic assenyala que la dona pateix contusions traumàtiques a la part superior del braç i de la cama dreta causades per l'agressió física. El de la nina parla de lesions a la regió frontoparietal dreta com a conseqüèencia de traumatisme directe.

Adam F. també ha estat detingut per estada il·legal a l'Estat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.