algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 20°
21°
Joan Riera

Joan Riera

Opinió

El Govern dels hotelers

|

El Govern Bauzá, amb el conseller Delgado al capdavant, està obsessionat a impedir el lloguer d’habitatges als turistes per part de milers de ciutadans que troben així sovint una sortida a la difícil situació econòmica que entrevessen.

Opinió

Un apotecari apurat

|

Quan a la dècada passada el PP demandà de manera solemne i ferida a la consellera socialista de Salut, Aina Salom, perquè compaginava les activitats de la seva farmàcia amb el càrrec de membre del Govern mai no s’hauria arribat a pensar com giraria la truita un parell de lustres després.

Opinió

Pirreumisme: manca de lideratge

|

El PP està vivint un dels espectacles més vergonyosos que pot patir un partit democràtic: la desfilada per l’Audiència Nacional dels seus secretaris generals en el darrer quart de segle perquè expliquin el suposat finançament il·legal del seu partit, que toca de ple la legitimitat de les eleccions celebrades des dels anys noranta fins avui en dia.

Opinió

Una illa desgraciada

|

Desgraciada ha de ser per força una terra a la qual li fiquen a la presó la que ha estat la seva presidenta durant dotze anys. La humiliació va molt més enllà del patiment d’una persona subjecta a la igualtat de tots davant la llei, però que esqueixa amargament entre barrots no es veu amb altres que han tingut molt de poder i influències a Madrid, com ara Matas i Urdangarin.

Opinió #PP #Bárcenas

La comptabilitat B del PP i Bauzá

|

La declaració de Luís Bárcenas davant el jutge Ruz, assegurant que les organitzacions regionals del PP també tenen comptabilitat B ha reobert el mar de les incògnites al voltant de què està passant dins el PP Balear, sobretot a la seu central del partit, al carrer Palau Reial.

Opinió

Estocada al centre nacionalista

|

L'empresonament de Maria Antònia Munar fa fregar les mans a la dreta extrema. Independentment de les qüestions judicials i penals i de les seves inapel·lables decisions, un missatge polític pot quedar marcat a ferro roent dins la carn dels illencs durant molts d'anys: "Estos mallorquines no se saben gobernar a sí mismos".

Opinió

Munar, centre de totes les polèmiques

|

Fins i tot empresonada, Maria Antònia Munar continua essent el centre de totes les polèmiques, talment com quan plantà cara a Cañellas a principis dels anys noranta, quan conformà el primer Pacte de Progrés amb l'esquerra al Consell el 1995 o com quan el 2007 envià Matas a l'oposició i a Amèrica. Tothom parlava d'ella.

Opinió

Mariano no podrà resistir

|

La conclusió del debat al voltant de l’escàndol Bárcenas és que Rajoy té pràcticament impossible esgotar la legislatura. La ferida de l’extresorer és massa profunda i està massa escampada.