nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

La festa del Cosso

Avui és Sant Agustí, festa a grossa a Felanitx. Enguany, la sortida de l'Ofici es presenta tensa, després dels incidents del 2011 i les extremes mesures de seguretat de l'any passat. Un element més que ha contribuït a enrarir l'ambient és la privatització de les festes i el Correbars organitzat de forma paral·lela per un grup de joves del poble. El Cosso ha demanat al batle Biel Tauler que no es posin barreres davant el Convent i que a la sortida de l'ofici no hi hagi forces policials que impedeixin el normal desenvolupament de la festa. Finalment, sol·liciten al Consistori que els Cavallets puguin fer el seu històric recorregut, sense interferències policials.

La festa, en tot cas, ha de ser pacífica, sense agressions, ni vexacions. L'Ajuntament ha de ser valent. Els membres del Cosso, per la seva part, han de poder assegurar que no es produirà cap acte vandàlic que rompi l'alegria de la festa. Tots hi guanyaran.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aquí, en català!, fa mes de 10 anys

Ja no poden imposar-nos l'espanyol en aquest fòrum perquè no contestam ni valoram els comentaris en foraster; ni tan sols els llegim. Per a nosaltres aquest idioma, aquí, no és útil ni necessari; en canvi, el català és imprescindible per a Bart O'Lomé, MALLORQUÍN, emigrante, Biodramina, balear, etc., perquè han d'entrar al dBalears.cat i llegir en la nostra llengua per tal d'intentar de contaminar, després, el fòrum amb la seva llengua imperial; cosa que no aconsegueixen cada vegada que actuam com he dit al principi.

Valoració:-1menosmas
Per balear, fa mes de 10 anys

esperemos que la kale borroka catalanista no estropee las fiestas

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente