nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

No vagi per dit

Perruqueries xineses
Per tot Palma es comenta el boom de les perruqueries xineses. Sovint obren els diumenges i ofereixen uns preus baratíssims, sobretot per a les dones. A poc a poc, es van introduint de manera imparable en el mercat.

El discurs de Pere Rotger
Dins el PP es diu que en el congrés de Mallorca que es realitza dissabte que ve s’espera "un discurs molt dur i d’alt contingut ideològic per part de Pere Rotger", que en deixa la presidència. Es rumoreja que Rotger cridarà a l’ordre en defensa de la unitat del partit, sigui quin sigui el resultat final de la trobada.

Els ferreristes de Palma
El resultat del congrés del PP dependrà del que decideixin els compromissaris que té Joan Ferrer a Palma, que són una cinquantena. La correlació de forces és la següent: l’oficialista Joan Rotger té uns 380 compromissaris, el renovador Antoni Pastor en controla uns 250, el gabellí Joan Ferrer (que es podria retirar de la votació final) en tindria uns 160. A Palma els ferreristes són l’ala més dretana i castellanista. Difícilment donaran el vot a Pastor, que representa l’ala més nacionalista. Entraran en joc els aparatitxi de José María Rodríguez, que jugaran fort a favor de Joan Rotger als passadissos per aconseguir el vot dels ferreristes llonguets. Si la jugada li surt bé, Rodríguez serà el guanyador a l’ombra.

Barceló inaugurà anit a Londres
Miquel Barceló inaugurà anit una exposició a la galeria de Pilar Corrias, que es troba a Oxford Street, Londres. La mostra, que du per nom Cephalopod Works, es podrà visitar fins a l’11 de gener. Tot i que l’artista manifestà que després de la cúpula suïssa no volia escometre més "projectes faraònics", té sobre la taula propostes de gran envergadura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.