algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
19°

Arenas

La conferència que el secretari general del PP i també ministre Javier Arenas havia de pronunciar a Pula el passat divendres dia 6 es va suspendre per la catàstrofe del Prestige, com és ben sabut. Si res no ho impedeix, hi ha una nova data per a aquest acte que organitza Romeo Sala: divendres dia 24 de gener. El presentador serà el director d'El Mundo Pedro J. Ramírez.

Mobilització Els sindicats, ONG i partits polítics d'esquerra estan preparant una gran mobilització dels immigrants per gener, aprofitant l'aniversari de la Llei d'estrangeria. Els que tenen més problemes per participar-hi són precisament els partits que varen aprovar al Parlament no fer ús electoralista del tema. L'opció final podria ser participar als actes però en un segon pla. Així i tot, sindicats, ONG i partits estan decidits que les mobilitzacions siguin un èxit.

Roig El candidat a la batlia de Palma pel PSOE, Antoni Roig, té pràcticament enllestida la nova estructuració de la ciutat en districtes. També creu que podrà crear un «miniajuntament» per barriada. Tot i així, els seus companys han detectat que el que més preocupa la gent no són grans assoliments estructurals, sinó que hi hagi bona neteja i bons serveis al seu redol.

Deyà L'eximplicat en el cas Calvià Miquel Deyà, ara novament ficat en política amb la seva nova formació «renovadora», està intentant captar adeptes sota dos principis fonamentals: sí a l'arribada de més immigrants i sí al foment de la construcció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.