algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Despertem d'una vegada

Senyors, No ens deixem confondre, tenim molta informació, però ens arriba de manera sectària. Ens pugen el litre de benzina i de cada 100 pessetes 75 se'n van en imposts cap a l'Estat, aposta diuen que «España va bien».

Tenim unes llistes d'espera als hospitals impressionants, però continuen dient «España va bien».
Volen modificar la llei d'estrangeria retallant els drets socials, però continuam escoltant la frase.
Ens amenacen «por huevos» de tirar endavant el PHN. Més enllà de l'Ebre va bé.
Ens volem imposar la seva «Historia del Decreto de Españolidades» i en canvi els problemes de fons de secundària continuen igual.
Criminalitzen els nacionalismes. Es permeten fer pressió a la Internacional Democristiana per expulsar-ne el PNB i en canvi formen part de cimeres per posar pau entre dos països estrangers i no saben o no els interessa posar pau en el que els és propi.

Aquests polítics que mantenen el seu poder sense oferir ni un petit horitzó d'esperança que millori la nostra qualitat de vida, són els que es passen la democràcia pel folre.

Aquesta gent són els que mai no es demanen, què preocupa realment al poble. Jo els ho diré: ens preocupa la seguretat de les nostres carreteres, les nostres persones grans, els joves, l'atur, els pagesos, els pescadors, les guarderies, les escoles, el lleure, la llengua, la cultura, i així una llista llarguíssima. Aquesta gent que el març del 99 va guanyar per majoria absoluta actua sense capacitat d'afrontar tots aquests temes, només en fan propostes i un pic i un altre sempre queden a port, sense acollir-se a cap compromís i naturalment donant les culpes als altres, com si d'un joc d'infants es tractés.

I així tornaran a enganyar el poble ja que el tenen sotmès. I nosaltres no veiem on es troba el seu interès real pel poble, i així van actuant en el seu propi benefici, i a sobre al·leguen, evidentment, interès pels ciutadans!!!

Despertem d'aquest malson i no els tornem deixar guanyar i manco per majoria absoluta. Pensem en un pacte de progrés, en el qual els uns controlin els altres. Posem-nos en guàrdia i defensem els nostres drets nacionals i històrics i socials pel nostre bé i pel dels nostres fills.

Mònica Pastor. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.