cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
14°

Alemany deixa la presidència

Renuncia a ser el màxim responsable del Reial Mallorca per "raons personals" i Vicenç Grande el substitueix a partir d'avui

60764
Mateu Alemany continuarà vinculat al Mallorca com a assessor després de cinc anys de comandament. | T.A.


Mateu Alemany deixa la presidència del Reial Mallorca. El que començà a ser un rumor fa alguns mesos i anà agafant cos en les darreres jornades, es va confirmar ahir en boca del que fins avui serà prsident de l'entitat vermellenca. En una emotiva compareixença davant un munt de mitjans informatius, Alemany va justificar el seu adéu en el tancament d'un cicle. «El meu objectiu era donar estabilitat al club a nivell institucional i accionarial, i això serà realitat amb la reunió de demà (avui) del consell d'administració».

Mateu Alemany, qui va reconèixer trobar-se davant un dia «molt trist» després de setze anys lligat al club, dels quals els cinc darrers ho ha fet a la presidència, va xerrar de la seva decisió com el «fruit d'una decisió llargament madurada». Una determinació que segons ell ja es va començar a plantejar fa algunes temporades, però que ara ha accelerat veient la gran «estabilitat esportiva i institucional» que presenta el futur del club a mig termini.

Alemany va tenir paraules d'agraïment per als presidents amb els qui va treballar (aquí va incloure Antonio Asensio a més de Contestí i Dalmau) i per al seu equip de col·laboradors, però destacà per damunt de tot el paper de l'afició. «El meu major agraïment és per als socis i aficionats per l'estima i el respecte que m'han demostrat en els moments bons però també en els dolents».

Al fins avui president del Mallorca li agradaria que li recordassin com una persona «que s'ha eqivocat moltíssimes vegades però que sempre ha intentat fer el millor per aquesta casa, avantposant els interessos del club als propis». «Des d'avui -va prosseguir- estaré a disposició del club, perquè els èxits i els fracassos els sentiré com a propis».

Durant tota la seva compareixença, de prop de 40 minuts, Mateu Alemany va insistir en la idea que deixa el club en molt bones mans, i comparà l'estabilitat que pot produir-se a partir d'aquest moment amb la que varen donar en el seu dia «Miquel Contestí i Llorenç Serra Ferrer».

Tot i assegurar que en la seva partida no es trobava dolgut «amb ningú» de dins el club, Alemany sí va lamentar el comportament «d'algunes persones que no han actuat correctament», però tampoc va voler entrar en més valoracions.

Alemany va confessar que si l'equip hagués baixat a Segona Divisió la seva determinació hagués estat la mateixa, «encara que en aquest cas la lectura hauria estat que me n'anava perquè havíem baixat». Per últim, el president vermellenc durant el darrer lustre, va negar qualsevol tipus de divisió en el si del consell d'administració, que, segons el seu parer, es troba «unit en allò que és més important». Segons Mateu Alemany, «poden haver malsentesos, i més en moments com els actuals, però el projecte que es presentarà demà (avui) demostra la gran estabilitat que espera en aquest club».

Alemany, que avui cedirà el testimoni a Vicenç Grande, llençà un missatge a l'afició perquè estigui tranquil·la. «El Mallorca està a punt de donar una important passa cap endavant i tinc l'absolut convençiment que a partir d'ara comença un cicle molt brillant en la història del Reial Mallorca», va concloure Mateu Alemany.

El consell d'administració d'aquest horabaixa suposarà el canvi a la presidència, i una nova etapa, ja sense Mateu Alemany al capdavant, després dels millors anys en la història del club vermellenc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.