nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

TikCat, el concurs digital de l'OCB per fomentar l'ús del català

L'Obra Cultural Balear posa en marxa un concurs entre els joves per fomentar l'ús social del català a través de les noves tecnologies i les xarxes socials. Aquesta vegada, el canal que han escollit és el TikTok. El concurs consistirà a pujar un vídeo en català a aquesta plataforma digital amb l'etiqueta #TikCat22. La temàtica del vídeo és oberta, però en cap cas poden ser ofensius, sexistes o incitar a l'odi contra cap col·lectiu.

La motivació per dur a terme aquest concurs és la constatació de la reculada que té la llengua catalana en l'ús social, especialment a les xarxes socials. Al mateix temps, des de l'OCB asseguren que «som conscients que el coneixement i domini del català entre els joves és molt elevat. I és per això que consideram important que la llengua catalana tengui presència arreu i s'acosti i atregui nous catalanoparlants».

Durant el procés del concurs, des de l'organització es crearan vídeos tutorials per mostrar com treure el màxim profit de la xarxa social. I així mateix, se'n faran classes magistrals.

«La puntuació del concurs anirà bàsicament amb likes», asseguren des de l'entitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.