cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

'Performance' verda per Camps i Bauzá a la Nit de l'Art

Imatge de Bauzá i Isern entrant a l'interior del Solleric. | C.P.

Una comitiva de camisetes verdes encapçalada per Felip V va sorprendre el president José Ramón Bauzá i la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Joana Maria Camps a la seva arribada al Casal Solleric per donar el sus a la divuitena Nit de l'Art de Palma. La performança verda donà la benvinguda a les autoritats amb crits de "dimissió".

Felip V, amb un retrat de Camps cap per avall, una gran perruca groga, un cartell de 'sa Moma' i una ikurrina, aquest últim símbol per rememorar el lapsus de Camps aquest dimarts al Parlament en què va confondre 'Euskadi' amb 'l'eusquera', perseguí els polítics durant tot el recorregut. El docent que interpretà el 'personatge' fou identificat per la policia, i assegurà que feia art i no protestava.

Bauzá, a part de Felip V, també fou rebut pel batle de Palma, Mateu Isern Estela; la directora del Casal Solleric, Pilar Ribal;  el president d’AIGAB, Pep Llabrés; el president d’Art Palma, Xavier Fiol i els artistes que exposen la seva obra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per remigio III, fa mes de 9 anys

... El docent que interpretà el 'personatge' fou identificat per la policia. Normal no? Amenaces, coaccions i extorsions. (Aquests no són anglesos, aquests tenen la síndrome de DUNNING-KRUGER). És la manera de comunicar-se els colonialistes amb la colònia. Cal, no oblidar, el policia. Quan hagi democràcia real haurà de dir-nos per què va actuar d'aquesta manera, coercitiva contra, l'expressió ciutadana. No val això d'obediència deguda... deguda a què? A què? A què qui paga mana i qui roba paga.

Valoració:4menosmas
Per L'Amo en Pep de sa Sini, fa mes de 9 anys

Sempre que surt una notícia relacionada amb es TIL, CATALÀ, BAUZÁ, etc… Sempre hi sol haver un personatge que escriu comentaris bastant estúpids i bastant incongruents. Sol deixar entendre es seu costat espanyolista i el més sorprenent es que moltes vegades deixa entendre que ell sa sent mallorquí, però mai sol escriure en mallorquí, cosa rara amb un persona que sa sent mallorquina... no?
A més sols posar-se noms diferents cada vegada que escriu, però fa sa sensació que deu ser sa mateix persona, sempre... Perquè es seu discurs i manera d'escriure es simplista, vulgar i monòtona… Jo crec que es algú que deu estar avorrit i deprimit a casa seva, consumit per s'odi que té a sa nostra cultura i terra, o a lo milor es Circo Balear el te a sou… Almenys no te canvïs es nom cada vegada que poses un comentari, dona sa cara ni que sigui virtualment! Jo crec que et podries posar: El Pancaespanyolista o El ignorante Españolito o El Casta Azul… Sigues més original i procura prendre es anti-depresius que a vegades sa nota que t'en falta una dosis… Si vols te donc un numero d'un psiquiatre que diuen que es molt bo, o si no, hi ha un lloc per sa peninsula que diuen que està molt bé hi ha gent que es tractada com un Espanyol més, lo dolent es que te seguiràn inculcant odi i a seguir essent una persona intolerant amb prejudicis i lo més fotut de tot, ignorant... Es com si diguessim que ta taparàn es ulls com si fosis un ase per no poder-hi veure més enllà… OH! No, com un ase no, com un toro millor es més espanyol ti sentiràs més agust, sobretot quan te tallin ses orelles i es "rabo".

Valoració:12menosmas
Per Aquí en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (19-9-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:10menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 9 anys

Ánimo Bauzá que los tienes descolocaos ......

Valoració:-3menosmas
Per ja sabem una cosa mes, fa mes de 9 anys

Ahora al acorralamiento sin piedad, los catalanistas de Palma, lo llaman "performance". Y además palabra que no es "de la nostra sagrada parla". Si os hicieran estas performances a alguno de vosotros, lo llamariais de otra manera. Incluso a la policia.

Valoració:-3menosmas
Per res, fa mes de 9 anys

Es MOMO i sa MOMA foran rebuts amb honors de rei, segur que estan rumiant com Felip V, ¿perquè no ens estiman els catalans de Mallorca ?en tot el que feim per ells i la seva llengüa.
Qui sembra TIL arreplega estimaciò.HOhohoooooo

Valoració:17menosmas
Per Somera rossa, fa mes de 9 anys

No crec que l'hagi sorprès gaire. Ja sabia el que li esperava.

Valoració:18menosmas
Per Calluquet, fa mes de 9 anys

Així, una bona medicina.

Valoració:26menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente