cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
19°

Casserolada d'inici de curs a la UIB

La presidenta del Parlament, Margalida Duran, entrant enmig dels crits dels estudiants. | Miquel A. Cañellas

L'acte d'obertura del curs acadèmic de la UIB ha començat aquest dijous amb una casserolada per part d'una cinquantena d'estudiants contraris a l'actual política educativa tant de l'equip de govern de la Universitat, com de l'executiu de José Ramón Bauzá.

Els joves, reunits davant de Son Lledó on s'ha celebrat l'habitual acte d'inici de curs, han llegit un manifest on han assegurat que "els canvis que veiem al campus no són de millora i de progrés, sinó tot el contrari". A més, el dia a dia a la Universitat "és més difícil pels estudiants" i han assegurat que l'equip rector només està preocupat pel "màrqueting". 

Els estudiants també han criticat que el passat mes de març es decidís avançar els exàmens de recuperació de setembre a juliol sense fer cap tipus de consulta als alumnes. 

Les més escridassades a l'entrada han estat, les diputades del PP, Mabel Cabrer, Marga Prohens i Aina Aguiló. La consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Joana Maria Camps no ha assistit a l'acte i ha delegat en el director general d'Universitats, Miquel Deyà. 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Kiko, fa mes de 9 anys

Estoy que no doy crédito. La UIB inicia el curso y la notica no es lo que se plantea en el acto, al que no he podido ir y sobre el que este medio no da ninguna información, sino solo que 50 personas han hecho una cacerolada, algo totalmente respetable,... Vaya nivel, señora C.Polls. Por favor, ¿no podría hablar de ambas cosas y así nos enteramos de todo lo que pasó? ¿O es que quizás usted fue, hizo la foto se marchó?

Valoració:0menosmas
Per Joan, fa mes de 9 anys

Lo mas importanre es la cacerolada......la obertura del curso academico es lo de menos...¡¡¡¡¡QUE NIVEL¡¡¡¡

Valoració:0menosmas
Per I?, fa mes de 9 anys

Es una beneitura, davora els mals moments que han fet passar a la bona gent que estima la Nostra Terra i ha d' aguantar-se , mentres veu impotent com fan trinxes el paissatge i la Cultura.

Valoració:7menosmas
Per emigrante, fa mes de 9 anys

Periodista C. Polls: este tipo de noticias, tal vez sea mejor publicarlas sin fotografía.

Valoració:0menosmas
Per pepin, fa mes de 9 anys

Sou el centre de l'univers, si no pensam com voltrs, som fatxes. Per sort sou pocs.

Valoració:-23menosmas
Per pepet, fa mes de 9 anys

Això és el que hem de fer, unir-nos tots i solidaritzar-nos amb els que son atacats per aquest govern de fatxes.

"AMUNT CRIDA"

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente