algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El Pi reclama el tancament d'Eivissa per frenar l'augment de contagis de coronavirus

El Pi reclama el tancament d'Eivissa per frenar l'augment de contagis de coronavirus. | E.P./Arxiu

El Pi Eivissa ha reclamat el tancament de l'illa per frenar l'augment de contagis de la Covid-19. El vicepresident d'El Pi, l'eivissenc Joan Torres, ha exigit «mesures contundents» davant l'increment generalitzat a tots els municipis les darreres setmanes.

Segons ha explicat Torres, «la situació és insostenible, la variant britànica ja és aquí i una clara mostra són les dades de casos actius que ja arriben als 1.800». «Si no es posa en marxa un pla de xoc», ha apuntat, «podem perdre la temporada turística d'enguany i això serà devastador per la nostra terra i la nostra gent».

Així mateix, el president de la formació, Antoni Amengual, ha deixat clar que «tant a Eivissa com a la resta de les Illes, s'ha d'accelerar el ritme de vacunació, necessitam un calendari clar i uns objectius precisos de com es farà i no les excuses que rebem per part del Govern».

Amengual ha recordat que la seva formació ja ha sol·licitat a Madrid un pla de rescat específic per les Illes. En aquest sentit, ha apuntat que «fa quaranta anys que som els més solidaris amb l'Estat, ara és l'hora que ho siguin amb nosaltres».

El president de la formació, finalment, ha puntualitzat que «el nostre partit fa estona que també reclama el disseny d'una estratègia turística consensuada per tal que les Balears sigui una destinació segura, però encara no hem obtingut resposta».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.