algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 16°
21°

Llibertat amb càrrecs pels dos detinguts pels fets de l'església de Sant Miquel

Els detinguts sortint dels jutjats després de declarar.

Els dos militants d'Arran detinguts aquest dilluns a primera hora han estat posats en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge aquesta tarda.

Concretament se'ls imputen els càrrecs “d'impedir, interrompre o pertorbar actes, o cerimònies de les confessions religioses inscrites al registre públic del Ministeri de Justícia”, segons l'article 523 del Codi Penal (CP). També s'els acusa del delicte tipificat a l'article 525 del CP “per ofendre els sentiments dels membres d'una confessió religiosa, facin públicament, de paraula, per escrit o mitjançant qualsevol tipus de document, escarni dels seus dogmes, creences, ritus o cerimònies, o vexin, també públicament, els qui els professen o practiquen”.

Els joves han estat rebuts a la sortida dels jutjats de Via Alemanya per una vintena de persones que es trobaven a l'exterior de les dependències judicials per reclamar la seva posada en llibertat.

A aquestes dues detencions cal sumar-hi tres més que es produïren el passat 17 de febrer, pocs dies després que el Bisbat de Mallorca decidís denunciar als joves que van irrompre durant la litúrgia el diumenge 9 de febrer a l'església de Sant Miquel a Palma. Un dels primers detinguts era un menor, que just comparegué ara fa una setmana davant la Fiscalia de menors. El jove s'acollí al seu dret a no declarar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Biodramina, fa mes de 10 anys

A No són "delincuents"......

No sé si es por tu falta de cultura, que ya he comentado antes, o la curiosa costumbre que tenéis los de tu cuerda de ver países donde no los ha habido nunca pero en mi época, en la escuela, me enseñaron que África era un continente.
Claro que a lo mejor sólo te enseñaron la geografía de los PPCC y así te ves, criatura.

Valoració:0menosmas
Per No són delinqüents, fa mes de 10 anys

Crec que tenc més anys que tu i l'experiència suficient per sabre que a Espanya la justícia no és igual per a tots, mentres els capellans pederastas o homófobos que inciten a l'odi contra els homosexuals no trepitjaran mai un jutjat, aquests joves ja han estat detinguts per estar contra el poder establert. I també per sabre que totes les religions són igual de intolerants i estan pensades per reprimir la població, així que són un càncer per les llibertats , altra cosa és el sentiment religiós que tots podem tenir, que és molt respetable, però les esglèsies, totes, utilitzen aquest legítim sentiment per controlar l'Estat i la gent. Ara amb lo de Àfrica me deixes al.lucinat!!! Ara resulta que per la gent de dretes que han eliminat totes les ajudes a Àfrica és un insult reconèixer que África no és precisament el país dels drets humans i les llibertats.

Valoració:-1menosmas
Per Biodramina, fa mes de 10 anys

A "No són delinQÜents......."

No creo que de mi texto anterior se desprenda insulto alguno hacia nadie. Tan sólo pienso que muestras la incultura e inmadurez típica de un mozalbete de 16 años, que oye campanas y no sabe de dónde vienen. Tranquilo, se cura con la edad.
Tú, mi picajoso amigo, desprecias no sólo a un colectivo, asociación o partido, sino a un continente entero, África en este caso, poniéndolo de ejemplo de morralla mundial. Y eso es más rancio que la expedición de Livingston o la Santa Inquisición. Adoleces de lo que criticas, entiendes?.
Por otro lado, me trae al pairo que seas mARRANo, PSOEro, PPero, PIero o de la Coral Universitaria, pero te recomiendo pedir hacer refuerzo en catalán porque, a medida que vas escribiendo, se multiplican exponencialmente tus faltas de ortografía, cosa que me hace pensar que lo tuyo, lejos de ser amor hacia tu lengua, es postureo adolescente.

Feliz recreo.

Valoració:0menosmas
Per No són delincuents són herois, fa mes de 10 anys

I tu que escrius amb diferents noms, no deus ser de la falange o del círculo no? Perquè jo ni som d'arran ni conec a ningú d'ells, ni som de cap partit, simplement soc un ciutadà que no me deixo manipular pels poderosos. Però a tu si que se te veu el plumero i el gran nivell que tens, que la única cosa que saps és insultar i descalificar als que no pensen com tu. Això són els teus arguments? Tu si que necessites anar a escola, però a escola de tolerància i democràcia, com tots els teus acólitos del círculo

Valoració:1menosmas
Per Geminis, fa mes de 10 anys

Van sortir com els grans lideris que han passat anys a la presó; es nota que els agraden aquestes escenes populistes.

Valoració:-4menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 10 anys

Que no ens imposin el bilingüisme també en aquest fòrum: deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en la llengua cooficial distinta del català o LEPE (Lengua Española Propia de España i del mundo mundial...). I si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí l'idioma foraster no és útil ni necessari.

Valoració:1menosmas
Per Biodramina, fa mes de 10 anys

A "No són delinQÜents......."

No sé qué es más rancio o fascista; la iglésia católica y el PP, o poner a África como ejemplo peyorativo.
Espero que seas uno de esos mARRANos de 16 años, así se justificaría tu incultura. En caso contrario, te retratas a tí mismo.

Por cierto, aprende a escribir la lengua que tanto amas. Más que nada para no hacer el ridículo.

Valoració:0menosmas
Per Cabrit, fa mes de 10 anys

@No són delincuents, són herois,

.....i tú no pots ser més beneit...
Protesta davant el Bisbat, es Govern Civil o es Consolat, però no dins una esglèsia amb quatre vellets i un capellà.
Mem si ténen els collons de fer-ho dins sa mesquita de Pere Garau els teus herois, bosses.

Valoració:-7menosmas
Per No són delincuents, són herois, fa mes de 10 anys

Anims joves d'arran, és vergonyós que vos detenguin com si fossiu delincuets, i els peperos que roben estan al carrer, això són detencions ideològiques, no varen agredir ningú, només varen protestar. El poder dictatorial del pp i d'aquesta esglèsia tan rància i cruel no té límits. També me vendran a cercar a ca meva per aquest comentari? Vergonya de païs i falsa democràcia.És normal que molts vulguem la independència d'aquesta Àfrica anomenada Espanya.

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente