algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

Dos nous detinguts pels fets de l'església de Sant Miquel

Concentració aquest dilluns a s'Escorxador de Palma. | Pere Bota

La Policia Nacional ha detingut aquest dilluns dues persones més, també militants d'Arran Palma, pels fets de l'església de Sant Miquel del passat 9 de febrer, per protestar contra la reforma de la Llei de l'avortament.

Un noi i una noia, tots dos majors d'edat, han estat arrestats quan estaven a la universitat i al seu lloc de feina.

A les 12 hores s'ha convocat una concentració de protesta a les portes de la comissaria de s'Escorxador de Palma on s'han traslladat en un primer moment els detinguts. Ja a la tarda la protesta es trasllarà a partir de les 16.30 hores als jutjats de Via Alemanya on els detinguts passaran a disposició judicial.

Aquestes dues noves detencions se sumen a la d'un home i una dona de 23 anys i un altre jove menor d'edat, tots tres també integrants de l'organització juvenil independentista i antipatriarcal que es realitzà el passat 17 de febrer. Cal recordar que finalment tots tres quedaren en llibertat amb càrrecs.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Eukenio el panca, fa mes de 10 anys

El fotógrafo es un espanyolista con muy mala intención. Es evidente que ha hecho la foto de manera que la pancarta tape al grueso de la concentración, y así parezca que solo hay cuatro ratas mal contadas...

Ahá! A un panca no se la dan con queso

Valoració:0menosmas
Per peperro sarnoso, fa mes de 10 anys

Cuidado con el estallido, no te vaya a explotar en la cara, mARRANo...

Y vigila esa ortografía, so CATeto.

XDDDD
(me parto con vosotros)

Valoració:0menosmas
Per Trenca, fa mes de 10 anys

Un perro pepero que sabe hacer juegos de palabras!!!
Solo recordarte, perro sarnoso, que la vida da muchas vueltas; aunque; pensandolo bien, cabe recordar que los perros peperos no teneis memoria historica ni sabeis lo que eso quiere decir.
Dicho esto, solo desear que en el momento en el que tu y los tuyos os encontreis acorralados, yo este presente y pueda disfrutar de ese momento asi como tu lo haces ahora.
Esperando el estallido!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente