cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
21°

Un llamp destrossa l'escultura que coronava l'església del Pont d'Inca

1132
A l'entrada principal del temple pontdinquer s'han acaramullat els bocins de l'escultura que ha caigut del cel.

Un dels milers de llamps caiguts en la nit del diumenge al dilluns sobre Mallorca impactà directament sobre l'escultura que rematava la façana principal de la parròquia Sant Alonso Rodríguez del Pont d'Inca, fent-la a bocins.

El succés es registrà al voltant de les dues de la matinada, i va deixar la talla esmicolada, impactant algunes parts sobre un vehicle aparcat a la plaça de l'església. A més, es dóna la circumstància que el passat cap de setmana es celebraven les festes del poble, però per sort anit no hi havia cap acte programat i ningú no romania al carrer durant la tempesta.

L'incident aixecà l'interès dels veïns de l'indret, alguns dels quals es desplaçaren fins la plaça per a contemplar la feta in situ. Alguns testimonis asseguraren que, passades les 2 de la matinada, es va sentir un fort tro, que va fer tremolar el campanar.

L'escultura representava a Santa Caterina Thomàs, patrona del Pont d'Inca, i va ser instal·lada el 1904. Els serveis de manteniment de l'Ajuntament de Marratxí acordonaren la zona, per evitar als ciutadans acostar-se al lloc de l'incident, i recolliren les restes de pedra.

Pronòstic
Les autoritats meteorològiques indicaren que la pitjor part d'aquest episodi de mal temps ja hauria passat durant el dilluns. Així i tot durant el dimarts es poden registrar pluges moderades o fortes, i fins i tot acompanyades de tempestes en quasi qualsevol punt de l'Arxipèlag.

En canvi, entre el dimecres i el divendres es preveuen precipitacions febles que remetran ja el cap de setmana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 10 anys

Hi ha alguna foto de s'escultura quan estava sencera?

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente