algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

La música inundarà els barris de Palma per a celebrar el Dia europeu de la Música

184957

El 21 de juny diferents ciutats celebren el Dia europeu de la Música. Aquesta efemèride, que se celebra des del 1982, té com a objectiu compartir la música amb la ciutadania: sortir al carrer i arribar a diferents racons, apropant-la als veïns.

Precisament per això, l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palma s’ha volgut sumar a aquesta commemoració, amb un programa de deu concerts en col·laboració amb Simfovents (la banda municipal de música de Palma) i ProMúsics (Associació de professionals de la Música de Mallorca) que han preparat un repertori molt variat que va des de la música clàssica al jazz, entre d’altres estils.

Dilluns que ve, dia 21, la música inundarà Palma i arribarà a moltes barriades. La programació es descentralitzarà amb presència a parcs, residències i places i mercats. Aquesta programació es mantendrà en secret i anirà apareixent al llarg de tot el dia. Es podran seguir les pistes a través de les xarxes socials de Palma Cultura.

«Aquesta acció té un doble objectiu: d’una banda donar visibilitat als músics locals tot posant en valor la seva feina en aquests moments tan complicats pel sector cultural, i d’una altra, arribar a la ciutadania, convertint la música en un element més de la nostra quotidianitat», ha conclòs el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.