algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

'Desembossa't del plàstic', campanya per promoure la reducció del seu ús en els comerços

Presentació de la campanya 'Desembossa't del plàstic'. | Ajuntament de Palma

Aquest dissabte s'ha presentat públicament la campanya 'Desembossa't del plàstic', per impulsar la reducció de les bosses de plàstic, que realitza l'Ajuntament de Palma i compta amb la col·laboració de les patronals del comerç AFEDECO, PIMECO i PIMEM.

La presentació de la campanya ha donat el sus a la IX Setmana Europea de Prevenció de Residus, en la qual, enguany, per primera vegada, s'hi ha implicat la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca amb el suport d'Ecoembes i els ajuntaments. Des d'aquest dissabte i fins el 26 de novembre s'han programat una vintena d'accions de sensibilització sobre la prevenció de residus a catorze ajuntaments de Mallorca i Menorca. 

Carrusel de ferralla

Una d'aquestes accions és la instal·lació avui a la plaça París de Palma del carrusel de ferralla i jocs tradicionals elaborats amb materials reciclats. «Es tracta d'activitats per a tota la família que han tengut molt bona acollida entre els veïns i passejants», ha explicat l'Ajuntament.

Per la campanya 'Desembossa't del plàstic' s'han editat un miler de cartells i 10.000 fulletons en català i castellà que un equip d'educació ambiental està distribuint pels comerços de Palma des del mes d'octubre. A hores d'ara ja s'han visitat a XX comerços. En aquestes visites s'entrega el material informatiu i es demana la col·laboració dels comerços per reduir les bosses de plàstic. També se'ls informa que les normatives estatals, europees i autonòmiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ute Rimbach, fa mes de 6 anys

Holá,
no hablo mallorquín, pero me gustaría saber cómo puedo ayudar en reducir el plastico en esta isla. Vivo en Cala Millor. Muchas gracias por contestarme.
Un saludo, Ute

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente