algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Jaume Font a Son Sardina: «Ja n'hi ha prou de la gent de Madrid»

4629
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fa uns dies Proposta per les Illes es presentà davant els veïns de Son Sardina, de la mà dels seus dirigents, Jaume Font i Josep Melià, en una trobada que serví als líders del PI per a exposar alguns dels puntals de la formació i escoltar de primera mà les preocupacions dels ciutadans. 

“Ja n'hi ha prou de la gent de Madrid” fou una de les tesis de partida. “Si no hi ha un partit de Balears que pugui decidir sobre els canvis estructurals que s’estan produïnt tendrem 38 anys més del que hem tengut fins ara”, explicà Font en resposta a un veí, que digué “prou a partits, tant de Madrid com d’aquí, que desanimen la gent que vol participar”.

La idiosincràsia pròpia de Son Sardina també comparegué a l'acte, i els assistents demanaren als polítics que “deixin als ciutadans formar part de la vida del poble”.

En aquest sentit alguns dels presents es queixaren del mal funcionament del casal de barri o de les entitats sense ànim de lucre condemnades a desaparèixer per manca de finançament, transmetent, en definitiva, l’enyorança del sentiment de poble que predomina a les barriades més aïllades del centre. “Volem una descentralització dels serveis perquè funcionin milor; volem participar del poble”, insistiren els ciutadans.   

Promeses i descrèdit
Al seu torn, Font va reconèixer que, entre d'altres factors, les promeses incomplides tenen molta culpa del descrèdit de la política. “Nosaltres no podem mentir, si no som diferents no tenim per què presentar-nos”, assegurà, abans d'afirmar que “farem tot el que podrem per millorar, que no ens diguin que no ho intentàrem”.

El president de la formació recordà que el projecte del PI va nèixer perquè, “una terra com aquesta, que genera benefici i riquesa, hauria de ser degudament compensada”. “Hem d’aportar la moderació i el centrisme que s’ha perdut”, afegí el vicepresident Melià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa mes de 9 anys

Srs. dej PI vos a costat molt donarvos conte, per altre banda dins aquets 38 anys voltros hi ereu de dins.
Si rectificar es de savis.............
Salut i bon vent.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente