nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

El Bisbat denuncia l'assalt de les proavortistes a l'església de Sant Miquel

Imatge de l'assalt a l'església de Sant Miquel aquest diumenge.

El Bisbat de Mallorca ha decidit denunciar davant les instàncies pertinents, l'assalt d'un grup de feministes a l'església de Sant Miquel de Palma per protestar contra la nova reforma de la llei de l'avortament.

En un comunicat, el Bisbat assegura que "lamenta profundament aquesta acció i la condemna, considerant que es varen ferir els sentiments religiosos dels presents, creant una situació de gran inquietud".

Per altra part, "considera que aquesta acció vulnera els drets fonamentals referents a la llibertat religiosa i de culte i podria ser constitutiva de delicte".

Al mateix temps, vol mostrar la seva proximitat als membres de la parròquia i als feligresos afectats, a la vegada que recorda que aquest tipus d’accions "afecta la convivència social i, per això, fa una crida a exercir la llibertat d’expressió per mitjans pacífics i de diàleg".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per nofret, fa mes de 10 anys

Els d'Arran fan impressió de ser la 5ena columna del PP. Cada vegada que fan un xou fora de lloc reforcen el partit al poder. Per què no anaren a cridar davant el Consolat o la seu del PP ?.

Valoració:2menosmas
Per O tots moros o tots cristiàns, fa mes de 10 anys

I si es fiquen contra l´advortament perque diuen que és matar persones, perqué no es fiquen amb els bancs que desnonen persones i families fíns i tot amb nins petitls i vellets i que han causat moltes morts, i amb els polítics que han retallat drets i ajudes per a la gent més feble i que també causen morts, i també amb els que varen ordenar als guàrdies civils disparar contra un grup de persones procedents d´Africa, que només volien entrar a Ceuta i que també han causat morts?O tots moros o tots cristiàns, i mai tan bén dit.

Valoració:7menosmas
Per laura, fa mes de 10 anys

Són ells els que alteren la convivència social cada vegada que pressionen el PP perquè legisli a favor de les consignes del seu dogma.
Aquestes nines han escenificat aquesta intromissió, però a la inversa. Me pareix perfecte.

Valoració:6menosmas
Per bernadet, fa mes de 10 anys

Aquestes són massa lletges per mostrar les mamelles o què?

Valoració:-1menosmas
Per Joan, fa mes de 10 anys

I l'església i l'estat fer els meus sentiments laics quan es dóna una assignatura de religió catòlica a l'escola. Per què no també musulmana, budista, jueva, etc.?

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente