nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

Trenta feministes interrompen l'ofici a l'església de Sant Miquel de Palma contra la llei Gallardón

Devers una trentena d'activistes interromperen aquest diumenge al migdia l'ofici religiós del migdia que es desenvolupava a l'església palmesana de Sant Miquel, amb crits i missatges escrits contra la reforma de la llei de l'avortament que promou actualment el govern espanyol.

L'acció s'emmarca en la campanya anomenada '#febrerlila', i pretén mostrar un enèrgic rebuig a la "involució" en matèria dels drets de la dona que representa aquesta reforma legislativa. La primera reacció de molts assistents a la missa fou la sorpresa, que més tard fou substituïda per indignació, com demostra el fet que algunes persones tractaren d'agredir les manifestants, segons denuncià l'organització juvenil independentista i antipatriarcal Arran Palma, a través del seu perfil a Twitter.

Tanmateix, aquest últim punt no quedà enregistrat a les imatges que acompanyen aquesta notícia. Els organitzadors avisen que les reivindicacions d'aquest caire "no s'aturaran fins a aconseguir l'objectiu: un avortament lliure i gratuït". Recordem que fa tot just quinze dies aparegué una pintada a la paret de la seu del Bisbat, protestant pel mateix motiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Xisco, fa mes de 10 anys

Perdona I doncs però vas molt errat, en primer lloc segons la Constitució Espanya no és un estat laic, és un estat aconfessional, no és el mateix, en segon lloc l'esgléssia no es dedica afer política, simplement dóna la seva opinió sobre temes que ens afecten a tots, ben igual que fan les associacions de gais i lesvianes o els sindicats, tots hi tenim dret a opinar, finalment hem pareix vergonyós el que han fet aquesta colla de ''ninyatos'', val més que se'n vagin a estudiar

Valoració:-3menosmas
Per I doncs, fa mes de 10 anys

Ès molt fort que uns manifestants entrin díns una esglèsia durant la Missa, però encara és més fort que la Esglèsia interferesqui en els assumtes d´un estat que és laic, segóns la seva constitució.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente